Συνεχίζει το σερί της η Azarenka (vids)

 
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka Eurosport
tennisnews team Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:46

H Victoria Azarenka έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο της σερί στη Νέα Υόρκη και θα επιστρέψει στον 4ο γύρο του US Open μετά από 5 χρόνια. Την ονειρική της πορεία στο αμερικανικό Slam συνεχίζει και η Tsvetana Pironkova.

Η Azarenka, πρωταθλήτρια την προηγούμενη εβδομάδα στο Western & Southern Open, συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις της στη Νέα Υόρκη και επιβλήθηκε της Iga Swiatek με 6-4, 6-2, για να προκριθεί στον 4ο γύρο του US Open για πρώτη φορά από το 2015.

Τη Δευτέρα, η Λευκορωσίδα θα αντιμετωπίσει την Karolina Muchova, που πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη επί της Sorana Cirstea με 6-3, 2-6, 7-6 (7). H Muchova χρειάστηκε να σβήσει 3 διαδοχικά match point στο tie-break του 3ου σετ, στο οποίο ήταν πίσω με 3-6.

Τη φανταστική της πορεία στο US Open συνεχίζει και η Tsvetana Pironkova, η οποία επιβλήθηκε της Donna Vekic με 6-4, 6-1 και επέστρεψε στον 4ο γύρο μετά από 8 χρόνια. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Alize Cornet, που κέρδιζε τη Madison Keys με 7-6 (4), 3-2, όταν η Αμερικανίδα εγκατέλειψε εξαιτίας τραυματισμού.

Τέλος, η Sofia Kenin απέκλεισε την Ons Jabeur με 7-6 (4), 6-3 και θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο την Elise Mertens, που επικράτησε της Caty McNally με 7-5, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots