Κακός χαμός στο Roland Garros - sold out σε 3 ώρες!

 
Κακός χαμός στο Roland Garros - sold out σε 3 ώρες!
© tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 18:16

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Roland Garros στα τρια μεγάλα γήπεδα για όλες τις ημέρες του τουρνουά, μόλις 3 ώρες μετά την έναρξη της προπώλησης! Πώς μπορείτε ακόμα να προμηθευτείτε εισιτήρια.

Κακός χαμός έγινε την πρώτη μέρα της προπώλησης των εισιτήριων για το Roland Garros, με τα εισιτήρια των τριών μεγάλων γηπέδων να εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες!

Συγκεκριμένα, τα μονά εισιτήρια για τα γήπεδα Philippe Chatrier, Suzanne Lenglen και Simonne Mathieu για τις δυο εβδομάδες του βασικού τουρνουά έγιναν καπνός σε 3 ώρες μόνο, με αποτέλεσμα να μένουν μόνο εισιτήρια για τα εξωτερικά γήπεδα, αλλά και για την εβδομάδα πριν από το τουρνουά, όπου θα γίνουν οι αγώνες των προκριματικών (για 1η φορά φέτος θα γίνουν αγώνες και στο Suzanne Lenglen) και οι προπονήσεις των κορυφαίων παικτών στο Philippe Chatrier.

Ο βασικότερος λόγος της αυξημένης ζήτησης, είναι πιθανότατα ο Rafael Nadal, ο οποίος εκτός απροόπτου θα παίξει φέτος στο αγαπημένο του Grand Slam και μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία φορά που θα το κάνει!

Για τους σίγουρα πολλούς που δεν πρόλαβαν και επιθυμούν να επισκεφτούν το Roland Garros αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να απευθυνείτε στο ταξιδιωτικό γραφείο United Travel & Touring που εξειδικεύεται στις τενιστικές εκδρομές και να οργανώσετε το ταξίδι σας στο Παρίσι.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. Γραφείου: 2109342751, 2109355178

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots