Πρωταθλήτρια και στα διπλά η Krejcikova! (vid)

 
Katerina Siniakova & Barbora Krejcikova
Katerina Siniakova & Barbora Krejcikova © Roland Garros / FFT
tn team Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 14:28

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της στα μονά, η Barbora Krejcikova αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στα διπλά του Roland Garros, και θα αποχωρήσει από το Παρίσι με δυο τρόπαια!

Το φετινό Roland Garros απλά δεν θα γινόταν να είναι καλύτερο για την Barbora Krejcikova. Η 25χρονη Τσέχα συμμετείχε σε τρια ταμπλό (έπαιξε και στο μεικτό) και κέρδισε τα δυο απ' αυτά, ολοκληρώνοντας αυτές τις δυο εβδομάδες με 2 κερδισμένους Grand Slam τίτλους.

Φυσικά ο μεγάλος θρίαμβος και η μεγάλη έκπληξη ήταν στο μονό, όπου μπήκε από το Νο.33 του κόσμου και χωρίς να έχει παίξει σε άλλον προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης στο παρελθόν, κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

Στο διπλό ήταν ήδη μια πολύ επιτυχημένη παίκτρια και αυτός ήταν ο 3ος Grand Slam τίτλος της, αφού είχε κερδίσει το Roland Garros και το 2018, ενώ την ίδια χρονιά είχε κερδίσει και το Wimbledon.

Συμπαίκτριά της ήταν και τότε η Katerina Siniakova, με την οποία κέρδισαν στον σημερινό τελικό τις Bethanie Mattek-Sands και Iga Swiatek, με 6-4, 6-2.

Η Krejcikova έγινε μετά απ' αυτό το παιχνίδι η 7η παίκτρια στην ιστορία της open era που κερδίζει το Roland Garros σε μονά και διπλά, μετά από τις Billie Jean King, Margaret Court, Chris Evert, Virginia Ruzici, Martina Navratilova και Mary Pierce.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots