Τσιτσιπάς: "Σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια" (vid)
tn team Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 20:19

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το flashback που είχε απ' όταν ήταν μικρός και ξεκίνησε να παίζει στα γήπεδα της Γλυφάδας, ενώ είπε πως αυτή η στιγμή ξεπερνάει κατά πολύ όλες τις άλλες μεγάλες στιγμές που έζησε έως τώρα στα courts.

"Είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή. Μου ήρθε ένα flashback από εκεί που ξεκίνησα, τα γήπεδα της Γλυφάδας, παίζοντας στο χώμα με έναν προπονητή που είχε μεγάλο πάθος και αγάπη για το άθλημα. Οι μόνες σκέψεις που έχω είναι τα παιδικά μου χρόνια, που ονειρευόμουν να βρεθώ στο Roland Garros μια μέρα και να είμαι στη θέση που βρίσκομαι τώρα. Είναι ένα όνειρο. Υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου τις οποίες θα θυμάμαι καλά, αλλά αυτή ξεφεύγει από αυτό. Είναι κάτι που φέρνει τρομερά συναισθήματα", είπε ο Τσιτσιπάς λίγο μετά τη νίκη του επί του Zverev, στη συνέντευξη που παραχώρησε για τη δημόσια τηλεόραση.

"Ήταν ένας αγώνας με ένα πολύ καλό ξεκίνημα από μεριάς μου, αλλά έπαιζα ενάντια σε έναν αντίπαλο που δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν περίμενα να τα παρατήσει, ήξερα ότι θα είχα δύσκολο έργο παρότι ήμουν πάνω με 2-0 σετ. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να μείνω ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία, δεν πανικοβλήθηκα, πήρα τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν και έπαιξα γενναία και θαρραλέα", πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος είπε ότι θα παρακολουθήσει τον άλλον ημιτελικό, ανάμεσα στον Djokovic και στον Nadal.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots