Roland Garros: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Corinne Dubreuil / FFT
tn team Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 - 3:50

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει την είσοδό της στον μεγάλο τελικό του Roland Garros σήμερα, ενάντια στην Barbora Krejcikova. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε χθες το πολύ μεγάλο βήμα, αποκλείοντας την Iga Swiatek στα προημιτελικά του Roland Garros, αλλά όπως είπε και μετά στην on-court συνέντευξη, έχει ακόμα δρόμο μπροστά της για να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από το τρόπαιο.

Σήμερα θα επιστρέψει στο Philippe Chatrier η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, για να αντιμετωπίσει την Barbora Krejcikova, στον δεύτερο ημιτελικό των γυναικών, που αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

Με νίκη η Σάκκαρη θα γίνει η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας μας σε άνδρες και γυναίκες, που θα μπει σε τελικό Grand Slam διοργάνωσης στην ιστορία του αθλήματος. Θυμίζουμε βεβαίως πως την Παρασκευή θα διεκδικήσει μια θέση για τον τελικό και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev.

Η Πέμπτη ωστόσο είναι μέρα γυναικών και θα προηγηθεί στο Philippe Chatrier o πρώτος ημιτελικός, ανάμεσα στην Anastasia Pavlyuchenkova και στην Tamara Zidansek, που θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/06):

Court Philippe Chatrier:
16:00 Anastasia Pavlyuchenkova [31] v. Tamara Zidansek ΕΡΤ 3 / ERT SPORTS
18:00 Barbora Krejcikova v. Maria Sakkari [17] ΕΡΤ 1 / ERT SPORTS

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots