Το μήνυμα της Σάκκαρη στα Ελληνικά (vid)

 
Το μήνυμα της Σάκκαρη στα Ελληνικά (vid)
tn team Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 - 16:26

H Μαρία Σάκκαρη ακολούθησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στους ημιτελικούς του Roland Garros και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στη μητρική της γλώσσα, κατά τη διάρκεια της on-court συνέντευξης που παραχώρησε στο Philippe Chatrier.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που είναι εδώ, αλλά και σε όλους τους Έλληνες που μας βλέπουν από την τηλεόραση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου στην οικογένειά μου και σε όλους τους Έλληνες πίσω στην Ελλάδα. Ελπίζω να αργήσουμε να έρθουμε και να μας υποδεχτείτε με μεγάλη αγάπη. Ευχαριστώ!" είπε η Μαρία, όταν της είπε ο Fabrice Santoro ότι μπορεί να πει κάποια λόγια στα Ελληνικά, στο κλείσιμο της on-court συνέντευξης.

Νωρίτερα, η Μαρία ευχαρίστησε την ομάδα της και έδειξε πως μένει προσγειωμένη, αφού ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από το τρόπαιο: "Είμαι άφωνη, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, γνωρίζεις πως είναι καλύτερα από κάθε άλλον εδώ. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, δε θα μπορούσα να το κάνω χωρίς την ομάδα μου και χωρίς την υποστήριξή τους. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Φυσικά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε, αλλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα σήμερα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots