Australian Open: Τότε ξεκινούν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

 
Australian Open: Τότε ξεκινούν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη
© The Greek Herald
tennisnews team Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 - 13:13

Ανακοινώθηκαν το πως θα χωριστούν οι αγώνες του 1ου γύρου του Australian Open, αναλόγως με τις θέσεις των παικτών στα δυο ταμπλό.

Αμφότεροι οι δυο πρωταθλητές μας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, μπορούν να κάνουν τις πρεμιέρες τους στο Grand Slam της Αυστραλίας είτε την Κυριακή, είτε τη Δευτέρα. Τους αγώνες μπορείτε να τους παρακολουθήσετε από το Eurosport.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργάνωση, όσοι βρίσκονται στο πάνω μισό του ταμπλό των ανδρών και όσες βρίσκονται στο κάτω μισό των γυναικών, θα παίξουν Κυριακή και Δευτέρα. Αντίστοιχα, οι παίκτες που βρίσκονται στο κάτω μισό του ταμπλό των ανδρών και οι παίκτριες που είναι στο πάνω των γυναικών, θα παίξουν Δευτέρα και Τρίτη.

Να σημειωθεί, πως αυτή είναι η 1η φορά που το Australian Open είναι τουρνουά 15 ημερών και ξεκινάει Κυριακή, γι' αυτό και οι αγώνες του 1ου γύρου χωρίζονται σε 3 ημέρες. Από εκεί και πέρα, για τον 2ο γύρο δηλαδή, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη εφόσον συνεχίζουν στη διοργάνωση θα παίξουν ξανά την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Θυμίζουμε πως σήμερα έγινε και η κλήρωση των μονών, με τον Τσιτσιπά να έχει στον 1ο γύρο να αντιμετωπίσει τον Matteo Berrettini και τη Σάκκαρη τη Nao Hibino.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots