Όταν το κοινό της Μελβούρνης χλεύαζε την Sabalenka! (vid)

 
Όταν το κοινό της Μελβούρνης χλεύαζε την Sabalenka! (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 22:08

Η Aryna Sabalenka έπαιξε μεγάλο τένις τις δυο τελευταίες εβδομάδες και είναι η πανάξια πρωταθλήτρια του Australian Open. Πριν 5 χρόνια, στο ίδιο γήπεδο όπου σήκωσε το σημαντικότερο τρόπαιο της καριέρας της, το κοινό της Μελβούρνης την χλεύασε βάναυσα γελοιοποιώντας τις χαρακτηριστικές της κραυγές, σε μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές του.

Τον Ιανουάριο του 2018, η Aryna Sabalenka έκανε στη Rod Laver Arena το ντεμπούτο της στο Australian Open και ταυτόχρονα την πρώτη της παρουσία σε μεγάλο στάδιο Grand Slam διοργάνωσης, καθώς αντιμετώπισε για την 1ο γύρο την κορυφαία Αυστραλή τενίστρια, Ashleigh Barty.

Αρκετοί θεατές της Rod Laver Arena έβλεπαν για πρώτη φορά τη Sabalenka και δεν αρκέστηκαν στο να υποστηρίξουν την συμπατριώτισσά τους, αλλά αποφάσισαν και να χλευάσουν τη Λευκορωσίδα τενίστρια, 19 ετών μόλις τότε, μιμούμενοι τις χαρακτηριστικές της κραυγές.

Η έκφραση της Barty, που κουνούσε με απογοήτευση το κεφάλι της, τα λέει όλα, σε μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές του κοινού της Μελβούρνης.

Η Sabalenka δεν άλλαξε τον τρόπο που παίζει και δεν καταπιέστηκε ούτε στο υπόλοιπο εκείνου του αγώνα, ούτε στα επόμενα χρόνια και σήμερα έφτασε η μέρα που κατέκτησε στο ίδιο γήπεδο - μέσα σε αποθέωση - τον πρώτο major τίτλο της καριέρας της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots