ATP
Τσιτσιπάς: "Έκανα καλά τη δουλειά μου - δεν περίμενα να τελειώσει έτσι" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Έκανα καλά τη δουλειά μου - δεν περίμενα να τελειώσει έτσι" (vid)
tn team Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 - 17:12

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξαφνιάστηκε με τον τρόπο που τελείωσε το ματς του με τον Laslo Djere και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον Σέρβο, ενώ ήταν ικανοποιημένος από το δικό του παιχνίδι.

"Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι, δεν είναι και τόσο σύνηθες όταν παίζω. Προφανώς του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση γιατί οι τραυματισμοί δεν είναι ευχάριστοι", είπε ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε από το court, στιγμές μετά την ξαφνική εγκατάλειψη του Djere από τον αγώνα τους.

"Εγώ έκανα καλά τη δουλειά μου, ξεκίνησα καλά το ματς, ήμουν συνεπής στο 1ο σετ και έδινα καλό ρυθμό στην μπάλα. Είμαι χαρούμενος με το πως ξεκίνησα το τουρνουά, τα πράγματα δείχνουν καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι", πρόσθεσε ο Έλληνας τενίστας.

Όσο για το τι να περιμένουμε απ' αυτή τη χωμάτινη σεζόν, ο Στεφ είπε: "Στο χώμα μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα, αξιοποιώντας την τροχιά της μπάλας, αναμιγνύοντας τα πράγματα για να ανοίξεις το γήπεδο. Αυτό που σίγουρα κάνω διαφορετικά αυτή τη χρονιά σε σχέση με παλιότερα είναι ότι ανεβαίνω στο φιλέ λίγο συχνότερα και δεν μένω κολλημένος στην baseline. Είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω περισσότερο και στα μελλοντικά παιχνίδια μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots