ATP
Με νέο προπονητή το 2024 ο Tiafoe

 
Με νέο προπονητή το 2024 ο Tiafoe
tn team Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 16:36

O Frances Tiafoe ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Wayne Ferreira και το νέο του προπονητή.

Με μια πολύ μεγάλη αλλαγή θα ξεκινήσει ο νέος χρόνος για τον Frances Tiafoe, που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Wayne Ferreira μετά από 3 χρόνια.

Οι δυο τους είχαν μια πετυχημένη συνεργασία, πετυχαίνοντας μαζί την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του US Open το 2022 και την είσοδο στο Top 10 για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο.

"Ήθελα να ευχαριστήσω αυτόν τον τύπο. Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, ζήσαμε τεράστιες επιτυχίες. Δυστυχώς όμως, αποφασίσαμε να χωρίσουμε δρόμους. Σε ευχαριστώ που με έκανες τον παίκτη που είμαι σήμερα. Μόνο αγάπη και σεβασμός για σένα", έγραψε στα social media o 25χρονος Αμερικανός, που έκλεισε τη χρονιά στο Νο.16 του κόσμου.

Τη θέση του Ferreira πήρε ο 48χρονος Diego Moyano από την Αργεντινή, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει για την αμερικάνικη ομοσπονδία τένις (USTA) και μέσω αυτής της συνεργασίας είχε βοηθήσει τους Tommy Paul, Reilly Opelka, Denis Kudla και Andrea Collarini.

"Με χαρά ανακοινώνω πως ξεκινάω το 2024 με τον Diego Moyano να με προπονεί. Κάναμε τον κύκλο μας από τότε που με βοηθούσες στις ημέρες της USTA και τώρα πια ιδιωτικά. Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό που έρχεται. Φίλε, με αναγκάζεις να δουλεύω υπερβολικά, αλλά ανυπομονώ να δούμε τους καρπούς της δουλειάς αυτής", έγραψε στη σχετική δημοσίευση ο Tiafoe.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Frances Tiafoe (@bigfoe1998)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots