ATP
Ξεκίνησαν προετοιμασία στο Ντουμπάι Djokovic και Medjedovic

 
Ξεκίνησαν προετοιμασία στο Ντουμπάι Djokovic και Medjedovic
tn team Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 23:44

Ο πρωταθλητής του ATP Finals, Novak Djokovic, και ο πρωταθλητής του Next Gen Finals, Hamad Medjedovic, ξεκίνησαν την κοινή τους προετοιμασία στο Ντουμπάι.

Ο Novak Djokovic, ο οποίος μετά από μια φανταστική σεζόν έφτασε τους 24 Grand Slams τίτλους και τερμάτισε για 8η φορά στην καριέρα του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, προσκάλεσε στην προετοιμασία του στο Ντουμπάι τον νεαρό Σέρβο, πρωταθλητή στο Next Gen Finals και "προστατευόμενό" του, Hamad Medjedovic.

Να σημειωθεί πως ο Djokovic έχει στηρίξει με τον πιο έμπρακτο τρόπο τον Medjedovic, αφού όπως ο ίδιος ο Medjedovic έχει αποκαλύψει, του πλήρωνε όλα τα έξοδα στο tour για τα τελευταία 2 χρόνια.

Απ' ότι φαίνεται η βοήθεια απέδωσε καρπούς, αφού ο 20χρονος Σέρβος είχε μια καλή σεζόν, μπήκε στο Next Gen Finals και εκεί έδειξε ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα, παραμένοντας αήττητος σε 5 αναμετρήσεις.

Μετά από λίγες ημέρες στη Μαρβέγια της Ισπανίας, ο Djokovic πέρασε στην επόμενη φάση της προετοιμασίας του, που θα γίνει στο Ντουμπάι. Στο τέλος του μήνα θα ταξιδέψουν μαζί με τον Medjedovic στο Περθ της Αυστραλίας, όπου θα εκπροσωπήσουν τη Σερβία για το United Cup. Την πρεμιέρα τους θα την κάνουν την παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν και θα αντιμετωπίσουν την Κίνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots