ATP
Τσιτσιπάς: "Δεσμεύομαι να επιστρέψω δυνατότερος την επόμενη σεζόν"

 
Τσιτσιπάς: "Δεσμεύομαι να επιστρέψω δυνατότερος την επόμενη σεζόν"
tn team Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 22:03

Η δημοσίευση του Στέφανου Τσιτσιπά για την απόσυρσή του από το ATP Finals, το τέλος της σεζόν του και τη δέσμευση να επιστρέψει δυνατότερος το 2024.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, o Έλληνας τενίστας εξέφρασε τη λύπη του που η σεζόν του ολοκληρώθηκε μ' αυτόν τον άδοξο τρόπο, την εγκατάλειψη στον αγώνα του με τον Rune και την απόσυρσή του τελικά από το Τορίνο, δεσμεύτηκε να επιστρέψει δυνατότερος το 2024, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υπόλοιπους που προκρίθηκαν φέτος στο ATP Finals.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Η σεζόν μου ολοκληρώθηκε με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο απ' ότι ήθελα. Παρά τη σκληρή δουλειά που καταβάλαμε η ομάδα μου και εγώ, για να είμαι σε φόρμα για τους αγώνες αυτής της εβδομάδας, είμαι στεναχωρημένος που πρέπει να αποχωρήσω από το Nitto ATP Finals.

Αυτές τις προηγούμενες μέρες αγώνων και προπονήσεων, είχα ενοχλήσεις στη μέση μου και αμέτρητες συζητήσεις με την ομάδα μου, όμως ήθελα να βγω έξω στο γήπεδο και να τα δώσω όλα, κάτι που έκανα αφού έλαβα το πράσινο φως από την ιατρική μου ομάδα.

Έχουμε δουλέψει σκληρά γι' αυτό το τουρνουά, όλο το χρόνο. Σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Δεσμεύομαι να επιστρέψω δυνατότερος την επόμενη σεζόν. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξη σας φέτος.

Καλή τύχη στους Holger, Rublo, Jannik, Daniil, Sascha, Carlos και Novak για το υπόλοιπο της εβδομάδας!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots