ATP
Sinner και Rublev στον άλλον ημιτελικό της Βιέννης (vids)

 
Sinner και Rublev στον άλλον ημιτελικό της Βιέννης (vids)
© e|motion/Bildagentur Zolles KG
tn team Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 0:11

Μετά από τους Daniil Medvedev και Στέφανο Τσιτσιπά, στα ημιτελικά της Βιέννης προκρίθηκαν και οι Andrey Rublev και Jannik Sinner, που θα μονομαχήσουν αύριο για μια θέση στον τελικό.

Ο Sinner επικράτησε στον τελευταίο αγώνα της ημέρας του Frances Tiafoe με 6-3, 6-4 και πήρε μέσα σε 79 λεπτά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Erste Bank Open στη Βιέννη.

Ο 22χρονος Ιταλός, Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη, έσωσε και τα 3 break points που αντιμετώπισε στο ματς και προστάτευσε το σερβίς του, ενώ "έσπασε" μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του Tiafoe.

Αυτή ήταν η 54η φετινή νίκη για τον Sinner (54-14), που προκρίθηκε στον 9ο ημιτελικό του στη σεζόν.

Θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev, που νωρίτερα πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στον Alexander Zverev, με 6-1, 6-7 (5), 6-3.

Ο Rublev έχασε τους 7 από τους 9 τελευταίους πόντους του σετ και έχασε το tie-break ενώ είχε προηγηθεί με 3-0. Παρόλα αυτά στο 3ο σετ έκανε γρήγορο break και προηγήθηκε με 3-0. Διατήρησε τον έλεγχο έως το τέλος και στο 9ο game κατάφερε να σβήσει 4 break points, για να κάνει το 6-3 και να τελειώσει το ματς.

Ο Rublev, που εξασφάλισε αυτή την εβδομάδα και μαθηματικά την πρόκρισή του στο ATP Finals, θα παίξει για 6η φορά στην καριέρα του με τον Sinner, τον οποίο έχει κερδίσει 2 φορές στο παρελθόν (2-3).

Θυμίζουμε πως στον άλλον ημιτελικό της Βιέννης, που θα ανοίξει και το πρόγραμμα του Σαββάτου στις 15:00 το μεσημέρι, θα αναμετρηθούν ο Daniil Medvedev με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots