ATP
Θα παίξει σε Παρίσι και Τορίνο ο Alcaraz (pics)

 
Θα παίξει σε Παρίσι και Τορίνο ο Alcaraz (pics)
tn team Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 - 12:14

O Carlos Alcaraz επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στα δυο μεγάλα ραντεβού στο κλείσιμο της σεζόν, το 1000άρι του Παρισιού και το ATP Finals στο Τορίνο.

Μετά την ανησυχητική είδηση της απόσυρσής του από το 500άρι της Βασιλείας, ο Alcaraz ανακοίνωσε πως είναι ήδη καλύτερα και σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση την επόμενη εβδομάδα, για το Paris Masters στο Bercy του Παρισιού.

"Έχω καλά νέα! Κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα και θα παίξω στο Παρίσι και στο Τορίνο για το ATP Finals. Είμαι ενθουσιασμένος που θα κλείσω καλά τη χρονιά", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter) ο 20χρονος Ισπανός.

Με την παρουσία του στα δυο μεγάλα τουρνουά, ο Alcaraz μπαίνει αυτομάτως και στη μάχη του Year-end No.1. Θυμίζουμε πως είχε μεγάλη ευκαιρία να ξεπεράσει τον Novak Djokovic στο Race κατά τη διάρκεια των ασιατικών τουρνουά, όπου δεν αγωνίστηκε ο Σέρβος, ωστόσο την έχασε και μάλιστα έμεινε αρκετά πίσω. Δεν είναι ωστόσο ακόμα εκτός μάχης, αφού υπολείπεται 500 βαθμών στο Race του Novak και είναι εφικτό να τους καλύψει σ' αυτά τα δυο τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots