ATP
H συγκινητική αφιέρωση του Murray στη γιαγιά του (vid)

 
H συγκινητική αφιέρωση του Murray στη γιαγιά του (vid)
tn team Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:55

O Andy Murray πέτυχε μια ακόμα "μαραθώνια" νίκη απέναντι στον Leandro Riedi από την Ελβετία, την οποία αφιέρωσε στη γιαγιά του που "έφυγε" από τη ζωή πολύ πρόσφατα.

Έναν ακόμα "μαραθώνιο" έπρεπε να παίξει ο Andy Murray, που μετά από 3 ώρες και 10 λεπτά μάχης κέρδισε τον Leandro Riedi με 6-7 (7), 6-4, 6-4 και έδωσε το προβάδισμα με 1-0 στη Μεγάλη Βρετανία έναντι της Ελβετίας για τους τελικούς του Davis Cup.

Ο 36χρονος Βρετανός είχε ένα προβάδισμα με 5-2 στο 1ο σετ και 4 χαμένα set points στη συνέχεια, δυο στο 5-3 και άλλα δυo στο tie-break. Δεν εκμεταλλεύτηκε κανένα από αυτά και αναγκάστηκε να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για να φτάσει στη νίκη, γυρνώντας τελικά το παιχνίδι.

Μετά από αυτή τη δύσκολη νίκη, ο Murray αφιέρωσε την επιτυχία του στην γιαγιά του, που "έφυγε" πολύ πρόσφατα από τη ζωή, αφού όπως είπε κηδεύτηκε σήμερα.

"Είναι η κηδεία της γιαγιάς μου σήμερα", είπε φανερά συγκινημένος ο Βρετανός, με χιλιάδες κόσμο στις κερκίδες να τον χειροκροτά και να του δίνει δύναμη.

"Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου που δεν μπορώ να είμαι εκεί... Γιαγιά, αυτό ήταν για σένα", πρόσθεσε ο Murray, που αποχώρησε κλαίγοντας και ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να πει περισσότερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots