ATP
Μαγικός Djokovic στην 4άδα (vids)

 
Μαγικός Djokovic στην 4άδα (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 5:06

O Novak Djokovic παρέμεινε αήττητος και απέναντι στον Taylor Fritz (7-0), για να πάρει μια εντυπωσιακή πρόκριση για τα ημιτελικά του Cincinnati Masters.

Το μεγάλο comeback συνεχίζεται για τον Djokovic στο Σινσινάτι, με τον Σέρβο να επικρατεί του Fritz με 6-0, 6-4 σε 61 μόλις λεπτά!

Ο Djokovic ήταν πολύ δυνατός σε όλους τους τομείς, κέρδισε τους 21 από τους 26 πόντους στα πρώτα του σερβίς και αξιοποίησε και τα 5 break points που είχε μπροστά του, για να φτάσει σε μια πολύ εμφατική νίκη.

Στο 1ο σετ έκανε τα 3 απ' αυτά, για να το κατακτήσει με 6-0. Ο Fritz στη συνέχεια άνοιξε με break το 2ο σετ και προηγήθηκε με 2-0 και έμεινε μπροστά μέχρι το 4-2. Ο Djokovic δεν άργησε ωστόσο να πατήσει και πάλι το γκάζι, για να κερδίσει τα 4 επόμενα games και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Ήταν η 7η νίκη του Djokovic με αντίπαλο τον Fritz, σε ισάριθμες συναντήσεις. Στο Σινσινάτι ήταν η 8η διαδοχική νίκη του, αφού την τελευταία φορά που αγωνίστηκε, το 2020, είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Για 9η φορά θα είναι στα ημιτελικά του Western & Southern Open o Nole, ο οποίος έχει χάσει μόλις μια φορά στα ημιτελικά, κερδίζοντας τους 7 από τους 8 προηγούμενους.

Θα διεκδικήσει την 8η πρόκρισή του στον τελικό και την 57η συνολικά σε ένα Masters τουρνουά, απέναντι στον Alexander Zverev. Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Γερμανός κέρδισε και εκείνος με 2-0 σετ, τον Adrian Mannarino.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots