Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Los Cabos

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στη δράση αυτή την εβδομάδα, παίζοντας στο 250άρι του Los Cabos στο Μεξικό. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.
Ο Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό του Los Cabos και ο μοναδικός Top 10 παίκτης που συμμετέχει στο ταμπλό. Θα έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των John Isner και Rinky Hijikata.
Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά το No.6 του ταμπλό, Nicolas Jarry, από τον οποίο θυμιζουμε πως είχε ηττηθεί πριν μερικές εβδομάδες στο Χάλε.
Στα ημιτελικά ο Έλληνας τενίστας διασταυρώνεται με τον Borna Coric, ενώ στον τελικό με τους Cameron Norrie, Tommy Paul και Alex De Minaur.
Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Τσιτσιπάς - Jarry [6]
[4] Coric - Ivashka [8]
[5] De Minaur - Paul [3]
[7] Koepfer - Norrie [2]
Αναλυτικά η κλήρωση του Los Cabos Open:
Singles Draw ⬇️#LosCabosTennisOpen | #StayInTheGame pic.twitter.com/Bs7AS8iSMX
— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) July 29, 2023
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.