ATP
Δύσκολες προκρίσεις για Zverev και Dimitrov (vids)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 14:25

O Alexander Zverev και ο Grigor Dimitrov δεν είχαν εύκολες αποστολές στις πρεμιέρες τους στο Monte-Carlo Masters, πέτυχαν όμως τις νίκες και τις προκρίσεις για τον 2ο γύρο.

Ο Zverev χρειάστηκε να επιστρέψει από σετ πίσω, για να επικρατήσει σε ένα δύσκολο ματς του Alexander Bublik με 3-6, 6-2, 6-4 και να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters. 

Δυο ώρες ακριβώς έμεινε στο court o 25χρονος Γερμανός, ο οποίος ψάχνει να βρει ξανά το καλύτερό του τένις, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο στον περσινό ημιτελικό του Roland Garros.

Σήμερα έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε σε δύσκολη θεση, παρότι ήταν μια μέρα που δεν είχε σύμμαχο το σερβίς του και υπέστη 4 breaks. Είχε επίσης 11 χαμένα break points, κατάφερε όμως να "σπάσει" και 6 φορές το σερβίς του Bublik, για να φτάσει στην ανατροπή.

Στον 2ο γύρο του πρώτου χωμάτινου Masters της σεζόν, ο Zverev θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut, που επίσης χρειάστηκε μια δύσκολη ανατροπή χθες, για να κερδίσει τον Filip Krajinovic με 5-7, 7-6 (10), 6-1.

Με νίκη άνοιξε τις υποχρεώσεις του και ο Grigor Dimitrov, που επικράτησε του Ben Shelton με 6-1, 3-6, 6-3.

Ο Dimitrov, 2 φορές ημιφιναλίστ στο Monte-Carlo, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Jiri Lehecka, που κάνει τρομερή χρονιά και πέτυχε σήμερα την 1η του νίκη στο Masters του Μονακό, επί του Emil Ruusuvuori με 6-1, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots