ATP
Πρεμιέρα με Norrie o Τσιτσιπάς

 
Πρεμιέρα με Norrie o Τσιτσιπάς
tn team Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 - 12:32

O Cameron Norrie απέκλεισε τον Νικ Κύργιο στο Diriyah Tennis Cup και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Norrie επιβλήθηκε του Κύργιου με 10-6, 10-6, ξεκινώντας δυναμικά την προσπάθειά του στο δυνατό τουρνουά επίδειξης του Diriyah.

Ήταν ο γρηγορότερος αγώνας για τον 1ο γύρο (όπου τα ματς κρίνονται στα δυο κερδισμένα super tie-break), με έναν πολύ γρήγορο ρυθμό και τον Norrie να είναι πιο σταθερός από τον Κύργιο και να παίρνει από νωρίς τον έλεγχο και στα δυο tie-break 10 πόντων που παίχτηκαν.

Ο 27χρονος Βρετανός, Νο.14 στην παγκόσμια κατάταξη, θα επιστρέψει στο γήπεδο σε μερικές ώρες, στις 19:00 ώρα Ελλάδας, για να αντιμετωπιει τον Στέφανο Τσιτσιπά για την προημιτελική φάση.

Ο αγώνας αυτός θα μεταδοθεί ζωντανά από το Eurosport 2, ενώ τα πρώτα δυο σετ θα είναι κανονικά, με τους επίσημους κανονισμούς της ITF. Αν δεν υπάρχει νικητής μετά από δυο σετ, αντί για 3ο σετ θα παίξουν ένα tie-break 10 πόντων.

Στα άλλα παιχνίδια που έγιναν μέχρι στιγμής για τον 1ο γύρο, ο Stan Wawrinka κέρδισε τον Matteo Berrettini με 5-10, 10-4, 10-6, ενώ ο Alexander Zverev, στην πρώτη φορά που έπαιξε τένις εκτός προπόνησης μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, κέρδισε τον Dominic Thiem με 10-8, 10-7.

Ακόμα απομένει ένας αγώνας για την ολοκλήρωση του 1ου γύρου, αυτός ανάμεσα στον Hubert Hurkacz και τον Dominic Stricker.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots