ATP
Προετοιμάζεται για Παρίσι ο Nadal

 
Προετοιμάζεται για Παρίσι ο Nadal
tn team Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 21:03

O Rafael Nadal θα αγωνιστεί στα δυο μεγάλα τουρνουά στο κλείσιμο της σεζόν, στο Masters του Παρισιού και στο ATP Finals του Τορίνο, κάνοντας προετοιμασία τις τελευταίες ημέρες στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα.

Είναι γνωστό πως εδώ και μια εβδομάδα περίπου ο Rafa έχει επιστρέψει στο court και κάνει προετοιμασία στα κλειστά γήπεδα της ακαδημίας του στη Μαγιόρκα, με σχετικό υλικό να ανεβαίνει και στα social media. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του IB3, ο Nadal θα αγωνιστεί στα δυο μεγάλα τουρνουά που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες και θα ολοκληρώσουν τη σεζόν: Το 1000άρι του Bercy στο Παρίσι (31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου) και το ATP Finals στο Τορίνο (13-20 Νοεμβρίου).

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Ο 36χρονος Ισπανός, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε μια φανταστική σεζόν, φτάνοντας τους 22 Grand Slams τίτλους με τις κατακτήσεις του Australian Open και του Roland Garros. Γι' αυτό επέστρεψε και στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Να σημειωθεί πως δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην καριέρα του κάποιο από αυτά τα δυο τουρνουά, με το ATP Finals να είναι μάλιστα και το μοναδικό πολύ μεγάλο τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots