ATP
Επίσημα μπαμπάς ο Rafa: "Είμαστε όλοι χαρούμενοι και υγιείς"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © USTA
tn team Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 20:15

Ο Rafael Nadal έκανε την πρώτη του δημοσίευση μετά τη γέννηση του γιου του, ενημερώνοντας πως όλα πήγαν καλά και τόσο η σύζυγός του, Mery Perello, όσο και το παιδί τους, είναι υγιείς.

"Γεια σε όλους. Μετά από μερικές ημέρες και πολλά γλυκά μηνύματα, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και όλοι είμαστε καλά. Μια μεγάλη αγκαλιά", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Nadal.

Με το tweet αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον ερχομό του πρώτου του παιδιού ο Rafa, αφού αυτή ήταν η πρώτη δημόσια τοποθέτηση της οικογένειας για το θέμα, μερικές μέρες αφού έγινε γνωστό πως έγινε πατέρας.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο, η εκπομπή La Zona 10 του ραδιοφωνικού σταθμού της Marca έβγαλε ως αποκλειστική είδηση τη γέννηση του γιου του Nadal και της Perello, που δεν πέρασε μια εύκολη εγκυμοσύνη και γι' αυτό ήταν πολύ σημαντικό που υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση πως όλα πήγαν καλά.

Ο Nadal παντρεύτηκε την αγαπημένη του Mery Perello τέτοια εποχή πριν από 3 χρόνια, μετά από μια σχέση αρκετών χρόνων, αφού για πρώτη φορά έγινε γνωστό ότι βγαίνουν οι δυο τους το 2005.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots