ATP
Θετικός στην Covid-19 ο Norrie, χάνει και το Τόκιο

 
Cameron Norrie
Cameron Norrie © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 - 17:01

Μετά το τουρνουά της Σεούλ, ο Cameron Norrie αποσύρθηκε και από το τουρνουά του Τόκιο, ανακοινώνοντας πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πριν λίγες μέρες ο Norrie απέσυρε τη συμμετοχή του από τον προημιτελικό του Korea Open με τον Jenson Brooksby, εξαιτίας ασθένειας. Σε εκείνη τη φάση δεν έγιναν περισσότερα πράγματα γνωστά, σήμερα όμως ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας ανακοίνωσε πως είχε θετικό τεστ στην Covid-19.

"Δυστυχώς είχα ένα θετικό covid test στην Κορέα και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ στο υπόλοιπο του τουρνουά. Δεν έχω συμπτώματα και νιώθω 100% καλά. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση και εκτιμώ την προσπάθεια της Κορέας που κάνει το καλύτερο που μπορεί σε μια δύσκολη κατάσταση", έγραψε στο μήνυμά του ο Norrie.

Ο Βρετανός είπε ακόμα πως δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Τόκιο την επόμενη εβδομάδα: "Ήλπιζα να πάω στο Τόκιο, αλλά με την περίοδο της καραντίνας που πρέπει να κάνω δεν θα μπορέσω να παίξω εκεί. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ευρώπη για τα indoors."

Επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά για τον Norrie είναι το 250άρι της Στοκχόλμης, το οποίο θα ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες. Ο 27χρονος βρίσκεται στο Νο.11 του Race για το Τορίνο και θα είναι ένας από τους διεκδικητές για την πρόκριση στο ATP Finals, αυτούς τους δυο τελευταίους μήνες της σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots