ATP
Σε τροχιά τίτλου στο Χάλε ο Medvedev (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © TERRA WORTMANN OPEN/HalleWestfalen
tn team Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 17:19

Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις στο γρασίδι έδωσε ο Daniil Medvedev, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Roberto Bautista Agut και μπήκε στα ημιτελικά του Terra Wortmann Open στο Χάλε.

Ο Medvedev, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη και στο ταμπλό του Χάλε, επιβλήθηκε του Bautista Agut με 6-2, 6-4 σε 1 ώρα και 26 λεπτά και πήρε την πρόκριση για την τελική 4άδα της διοργάνωσης.

Ο 26χρονος Ρώσος, ο οποίος δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Wimbledon, κάνει μια καλή σεζόν στο γρασίδι, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ στο 's-Hertogensbosch και αυτή την εβδομάδα είναι ήδη στα ημιτελικά του Χάλε.

Ο Medvedev κατάφερε να σβήσει και τα 9 break points που αντιμετώπισε στον αγώνα, ενώ "έσπασε" το σερβίς του Bautista Agut 2 φορές στο 1ο σετ και άλλη μια στο 2ο σετ, για να φτάσει στη νίκη αυτή χωρίς να κινδυνέψει.

Ο Medvedev θα παίξει αύριο με τον Oscar Otte, που επίσης κάνει μια πολύ καλή σεζόν στο γρασίδι. Ο 28χρονος Γερμανός ήταν ημιφιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στην Στουτγκάρδη και σήμερα προκρίθηκε σε ακόμα έναν ημιτελικό, τον 1ο του σε 500άρι τουρνουά. Ο Otte επικράτησε του Karen Khachanov με 4-6, 7-6 (5), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots