ATP
Τσιτσιπάς: "Πήρα ρεβάνς από τον εαυτό μου" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Πήρα ρεβάνς από τον εαυτό μου" (vid)
tn team Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 - 21:28

Παρότι απώλεσε ένα προβάδισμα με 6-3, 5-3 και κινδύνεψε άμεσα με αποκλεισμό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε τελικά να κερδίσει τον Grigor Dimitrov, κάτι που είδε ως... ρεβάνς, για τον ίδιο. Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόκριση στους "16" της Ρώμης.

"O Grigor έπαιξε πολύ καλά και με δυσκόλεψε πολύ στο court. Είχε ευκαιρίες για να πάρει τη  νίκη, κατάφερα όμως να στείλω το ματς στο tie-break στο 3ο σετ. Εκεί πήρα μια ρεβάνς από τον εαυτό μου, για το ότι δεν μπόρεσα να κλείσω το ματς στο 2ο σετ", είπε ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε από το court, μετά τη νίκη του με 2-1 σετ επί του Dimitrov.

Για το τι συνέβη στο τέλος του 2ου σετ, όπου έχασε τους 16 από τους 18 τελευταίους πόντους και είδε το 5-3 να γίνεται 5-7, ο Στεφ είπε: "Ειλικρινά δεν ξέρω τι συνέβη στο τέλος του 2ου σετ. Σίγουρα έγινε κάτι που δεν εύχεσαι να συμβεί σε κανέναν. Δυστυχώς δεν τα πήγα καλά και έχασα πολλούς πόντους. Το ότι κατάφερα όμως να σβήσω match points και να μείνω στον αγώνα με χαροποιεί και είναι μια πολύ καλή αρχή για μένα στο τουρνουά.

Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που πάλεψα, έστω και αν δεν κατάφερα να πάρω νωρίτερα τη νίκη σήμερα."

Όσο για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα στα γήπεδα της Ρώμης: "Είναι σα να παίζεις στο Κολοσσαίο εδώ, η ατμόσφαιρα είναι τρομερή, ο κόσμος ήταν πραγματικά μέσα στο παιχνίδι. Είναι ένα εκπληκτικό περιβάλλον για πραγματικούς μονομάχους!"

Στον 3ο γύρο του τουρνουά της Ρώμης, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots