ATP
Έκανε το πρώτο βήμα ο Κοκκινάκης

 
Θανάσης Κοκκινάκης
Θανάσης Κοκκινάκης © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 - 0:42

Ο Θανάσης Κοκκινάκης επιβλήθηκε του Thomas Fabbiano με 2-0 σετ και έκανε το πρώτο βήμα για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό του Indian Wells.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης κέρδισε τον Thomas Fabbiano με 6-3, 6-4 σε μιαμιση ώρα αγώνα και προκρίθηκε στον 2ο και τελευταίο γύρο του BNP Paribas Open στο Indian Wells.

Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος επέστρεψε στο Top 100 μετά από 6 χρόνια χάρη στο πολύ καλό του ξεκίνημα στη χρονιά και βρίσκεται στο Νο.97 του κόσμου, έσβησε και τα 5 break points που αντιμετώπισε και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Ιταλού.

Στο 1ο σετ ο Κοκκινάκης έκανε break στο 3ο (2-1) και στο 9ο game (6-3), ενώ αποσόβησε και τις δυο ευκαιρίες του Fabbiano για break, στο 4ο game. Στο 2ο σετ, ο Θανάσης χρειάστηκε να σβήσει από ένα break point σε 3 διαφορετικά games, στο 1ο (1-0), στο 5ο (3-2) και στο 7ο (4-3), για να κάνει τελικά το break στο 10ο game και να "σφραγίσει" τη νίκη του.

O Κοκκινάκης θα διεκδικήσει αύριο την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Masters της χρονιάς, απέναντι σε έναν εκ των Vasek Pospisil και Egor Gerasimov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots