ATP
Επέστρεψε ο Nadal, εκτός ο Murray (vids)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 - 10:55

O Rafael Nadal επέστρεψε σήμερα στη δράση και πέτυχε νίκη στο διπλό, ενώ πρόωρα αποχαιρέτησε το 250άρι της Μελβούρνης ο Andy Murray, που ηττήθηκε στο μονό.

Ο Nadal μοιράστηκε την πλευρά του στο court με τον συμπατριώτη του Jaume Munar και πραγματοποίησαν μαζί νικηφόρα πρεμιέρα στο διπλό, κερδίζοντας τους Αργεντινούς Sebastian Baez και Tomas Martin Etcheverry με 6-3, 3-6, 10-4.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Nadal σε επίσημη αναμέτρηση στο tour από τις αρχές του Αυγούστου, όταν είχε λάβει μέρος στο Citi Open της Ουάσινγκτον. Θυμίζουμε πως πριν 2 εβδομάδες περίπου ο Ισπανός είχε βγει θετικός στον κορωνοϊό, όμως ανάρρωσε εγκαίρως και δεν άλλαξε το πρόγραμμά του.

Στον 2ο γύρο του διπλού του Melbourne Summer Set, ο Nadal και ο Munar θα αντιμετωπίσουν τους Andrey Golubev και Franko Skugor, Νο.4 στο ταμπλό.

Στο μονό ο Rafa θα κάνει την πρεμιέρα του την Πέμπτη, στον 2ο γύρο όπου προκρίθηκε με bye, απέναντι σε έναν εκ των Ricardas Berankis και Marcos Giron.

Σήμερα έκανε την πρεμιέρα του στο τουρνουά και στη σεζόν ο Andy Murray, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Facundo Bagnis με 6-3, 5-7, 6-3.

Μετά από μια μάχη 2,5 ωρών, ο Αργεντινός, ο οποίος έσβησε τα 11 από τα 13 break points που αντιμετώπισε, έφτασε στη μεγάλη νίκη όντας δυνατότερος στο 3ο σετ, στο οποίο "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Βρετανού, στο 5ο (3-2) και στο 9ο game (6-3).

Στον 2ο γύρο του 250αριού τουρνουά της Μελβούρνης, ο Bagnis θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, Νο.3 στο ταμπλό, που πέρασε με bye εκεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots