ATP
Απέκλεισε και τους κορυφαίους ο Djokovic (vid)

 
Απέκλεισε και τους κορυφαίους ο Djokovic (vid)
© Manuel Queimadelos/Mallorca Championships
tn team Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 - 21:10

Ο Novak Djokovic και ο Carlos Gomez-Herrera θα συνεχίσουν στα ημιτελικά του διπλού στο 250άρι της Μαγιόρκας, καθώς κέρδισαν σήμερα και τους κορυφαίους του ταμπλό, Marcel Granollers και Horacio Zeballos.

Για ακόμα ένα παιχνίδι στη Μαγιόρκα ο Novak Djokovic και ο καλός του φίλος Carlos Gomez-Herrera, με τον οποίο συνεργάζεται γι' αυτή την εβδομάδα στο διπλό, επέστρεψαν από σετ πίσω και πήραν τη νίκη.

Σήμερα μάλιστα το έκαναν απέναντι στο Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τους Marcel Granollers και Horacio Zeballos, τους οποίους κέρδισαν με 4-6, 7-6 (3), 10-8.

Μόνο ένα break έγινε σε όλο το παιχνίδι, για τους Granollers και Zeballos στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Στο 2ο σετ οι Djokovic και Gomez-Herrera επέστρεψαν από το 15-40 για να αποφύγουν ακόμα ένα γρήγορο break και τελικά πήραν αυτό το σετ στο tie-break, για να κερδίσουν λίγα λεπτά μετά και το match tie-break και να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση.

Θυμίζουμε πως ο Gomez-Herrera δεν είχε πετύχει νίκη tour-level στην καριέρα του μέχρι χθες, όταν πανηγύρισε την πρώτη πλάι στον καλύτερο τενίστα του κόσμου και πρόσφατο πρωταθλητή του Roland Garros.

Αύριο το σερβοϊσπανικό δίδυμο θα διεκδικήσει και την πρόκριση για τον τελικό, απέναντι στο Νο.3 του ταμπλό, τους Oliver Marach και Aisam-ul-Haq Qureshi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots