ATP
Δεν θα παίξει στη Ρώμη ο Ruud

 
Casper Ruud
Casper Ruud © Mutua Madrid Open
tn team Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 - 16:55

Ο Casper Ruud είχε μια εκπληκτική εβδομάδα στη Μαδρίτη, εκτός από την αυξημένη κόπωση όμως προέκυψε και μια ενόχληση στον καρπό του, με αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Ρώμης.

Το Internazionali BNL d' Italia έχει ήδη ξεκινήσει και ο Ruud θα είχε ελάχιστο χρονικό περιθώριο για να ανακάμψει από τη γεμάτη εβδομάδα που είχε στη Μαδρίτη.

Επιπλέον, χθες είχε μια μικρή ενόχληση στον καρπό του στην αναμέτρησή του με τον Matteo Berrettini για τα ημιτελικά του Madrid Open, οπότε το τελευταίο που ήθελε ήταν να ρισκάρει να κάνει μεγαλύτερη ζημιά λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του Roland Garros.

Ο 22χρονος Νορβηγός διανύει μια πολύ καλή χωμάτινη σεζόν ως τώρα και ήταν ημιφιναλίστ στα δυο Masters που έγιναν στην επιφάνεια, στο Monte-Carlo και στη Μαδρίτη.

Επειδή η κλήρωση του Internazionali BNL d' Italia είχε ήδη πραγματοποιηθεί, τη θέση του Ruud θα πάρει κάποιος από το προκριματικό ταμπλό, ως lucky loser. Επίσης ο Νορβηγός είχε δηλώσει συμμετοχή και στο διπλό μαζί με τον Marton Fucsovics. Εκεί θα αντικατασταθούν από ένα alternate ζευγάρι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots