ATP
Rublev: "Ήμουν εξαντλημένος, αλλά ο Στέφανος ήταν καλύτερος"

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 21:58

Ο Andrey Rublev είπε πως του βγήκε η κούραση από τις προηγούμενες μέρες στον σημερινό τελικό, όμως φρόντισε να δώσει και τα εύσημα στον Στέφανο Τσιτσιπά, λέγοντας πως ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο.

"Ήταν απλά καλύτερος. Αν το αναλύσουμε σε βάθος, προφανώς και είχα την κούραση από όλα τα ματς που έπαιξα και ένιωθα εξαντλημένος, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Απλά ήταν καλύτερος σήμερα, αυτό είναι όλο", είπε ο Rublev, όταν ρωτήθηκε για το ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία από τη δική του μεριά, στον σημερινό τελικό του Monte-Carlo.

Ο Rublev προερχόταν από δυο δύσκολους αγώνες τριών σετ, στους οποίους κατάφερε να κερδίσει τους Roberto Bautista Agut και Rafael Nadal. Αντίθετα, ο Τσιτσιπάς δεν έχασε ούτε ένα σετ όλη την εβδομάδα στο Monte-Carlo, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού.

"Είμαι χαρούμενος για την εβδομάδα που έκανα, γιατί κέρδισα πολύ καλούς παίκτες. Κέρδισα έναν από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας. Οπότε σίγουρα ήταν μια ξεχωριστή εβδομάδα. Αλλά όταν φτάνεις μέχρι εδώ, προφανώς θες και να κερδίσεις τον τίτλο. Σήμερα δεν έγινε αυτό. Ήμουν εξαντλημένος και ο Στέφανος έπαιξε φανταστικά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots