ATP
Ήττα για τους αδερφούς Τσιτσιπά - με ενοχλήσεις αγωνίστηκε ο Πέτρος

 
Στέφανος & Πέτρος Τσιτσιπάς
Στέφανος & Πέτρος Τσιτσιπάς © ABN AMRO WTT
tn team Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 - 18:42

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν από τους Lloyd Glasspool και Harri Heliovaara στο Open 13 της Μασσαλίας, με τον Πέτρο να αγωνίζεται με ενοχλήσεις στον καρπό του.

Αν και ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς, οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν από τους Lloyd Glasspool και Harri Heliovaara με 7-5, 6-1, με τον Πέτρο να αγωνίζεται με ενοχλήσεις στον καρπό του και αυτό να επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το σερβίς του, αλλά και το υπόλοιπο παιχνίδι του.

Είναι ένα πρόβλημα για το οποίο τοποθετήθηκε και νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος, λέγοντας πως ίσως χρειαστεί και εγχείρηση καθώς τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρεί πιο έντονα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αδερφοί Τσιτσιπά έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 4-1 στο 1ο σετ, όμως από εκείνο το σημείο κι έπειτα τα προβλήματα ξεκίνησαν να γίνονται εντονότερα για τον Πέτρο, που με δυσκολία σέρβιρε και έκανε πολλά διπλά λάθη.

Στα επόμενα λεπτά ο Glasspool και ο Heliovaara κατάφεραν να κάνουν 4 break και να κερδίσουν τα 10 από τα 11 επόμενα games, εξασφαλίζοντας ένα ξεκάθαρο προβάδισμα με 7-5, 4-0.

Ο Πέτρος χρειάστηκε τον φυσιοθεραπευτή στο γήπεδο για τον καρπό του και πήρε ιατρικό τάιμ άουτ στο 3-0 του 2ου σετ, ενώ όταν το παιχνίδι συνεχίστηκε οι Glasspool και Heliovaara έκαναν ακόμα ένα break, για να ολοκληρώσουν το σετ με 6-1.

Στα προημιτελικά του Open 13, οι Glasspool και Heliovaara θα αντιμετωπίσουν τους Βρετανούς Ken και Neal Skupski, Νο.1 στο ταμπλό.

Ο Στέφανος θα πραγματοποιήσει αύριο την πρεμιέρα του στο μονό, αντιμετωπίζοντας για τον 2ο γύρο τον Lucas Pouille.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots