ATP
O Στεφ... "δίδαξε" επί κοντώ! (vid)

 
O Στεφ... "δίδαξε" επί κοντώ! (vid)
O Στεφ... "δίδαξε" επί κοντώ! (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - 12:14

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν για ακόμα μια φορά μαζί με τον καλό του φίλο Εμμανουήλ Καραλή, πήγε στην προπόνησή του στο ΟΑΚΑ και δοκίμασε την τύχη του στο άλμα επί κοντώ!

Ο πρωταθλητής του ATP Finals, ο οποίος ήδη στα 21 του χρόνια είναι μακράν ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, βρέθηκε στο γυμναστήριο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου προπονείται ακόμα ένας πρωταθλητής μας, ο Εμμανουήλ Καραλής, με τον οποίο είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και ήταν μαζί και στις διακοπές τους στη Μύκονο πριν λίγες ημέρες.

Ο Στέφανος, που συχνά δοκιμάζει καινούργια πράγματα και είναι πάρα πολύ δραστήριος, έπιασε το κοντάρι και έκανε ένα επιτυχημένο άλμα, με τον πήχη προφανώς να μπαίνει αρκετά χαμηλά για τα δεδομένα του αθλήματος.

"Ήταν τιμή μου που είχα την ευκαιρία να διδάξω στον Μανόλο λίγο άλμα επί κοντώ. Ελπίζω οι συμβουλές μου να πιάσουν τόπο", έγραψε αστειευόμενος στη σελίδα του στο Instagram o Τσιτσιπάς.

"Σ' ευχαριστώ πολύ για το μάθημα. Η σειρά μου τώρα να σου μάθω τένις", απάντησε ο "Μανόλο".

Μετά και την ακύρωση του Citi Open, η επιστροφή του ATP Tour θα γίνει λίγο αργότερα, στις 21 Αυγούστου, με το Cincinnati Masters, το οποίο θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη. Εκεί αναμένεται να πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιστροφή στην αγωνιστική δράση και ο Στέφανος, ο οποίος θα αναχωρήσει σε λίγες ημέρες για τη νότια Γαλλία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προετοιμασίας του, και αργότερα για την Αμερική.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots