ATP
O Evans πρωταθλητής στο Battle of the Brits (vid)

 
O Evans πρωταθλητής στο Battle of the Brits (vid)
O Evans πρωταθλητής στο Battle of the Brits (vid)
tennisnews team Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 - 20:01

O Daniel Evans αγωνίστηκε στο Battle of the Brits ως το Νο.1 της Μεγάλης Βρετανίας και κατάφερε να κερδίσει και τον τίτλο, επικρατώντας με 2-0 σετ του Kyle Edmund στον σημερινό τελικό.

Αφού απέκλεισε τον Andy Murray χθες στα ημιτελικά, ο Evans κέρδισε και τον Edmund σήμερα, για να "σφραγίσει" δικαίως τον τίτλο του κορυφαίου Βρετανού τενίστα, κατακτώντας το Battle of the Brits.

Ο 30χρονος Evans, No.28 στην παγκόσμια κατάταξη, πραγματοποίησε έναν πολύ καλό αγώνα σήμερα για τον τελικό της διοργάνωσης και απώλεσε μόλις 5 games από τον Edmund, του οποίου επιβλήθηκε με 6-3, 6-2.

Ο Evans "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Edmund στο 1ο σετ, στο 1ο (1-0), στο 5ο (3-2) και στο 9ο game (6-3), ενώ υπήρξε η προσωρινή απάντηση και το break back του Edmund για το 1-1 στο 2ο game. Στο 2ο σετ ο Edmund έκανε break στο 1ο game (1-0), ακολούθησαν όμως 3 ακόμα break από τον Evans, στο 2ο (1-1), στο 6ο (4-2) και στο 8o game (6-2).

Πριν από τον τελικό, πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας για την 3η θέση της διοργάνωσης, όπου κανονικά θα αγωνιζόντουσαν οι Cameron Norrie και Andy Murray, ο Murray όμως απέσυρε τη συμμετοχή του και τη θέση του πήγε ο James Ward. Ο Norrie πήρε την 3η θέση, επικρατώντας του τελευταίου με 6-3, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots