ATP
Τσιτσιπάς: "Ο κόσμος μου δίνει επιπλέον κίνητρο" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ο κόσμος μου δίνει επιπλέον κίνητρο" (vid)
Τσιτσιπάς: "Ο κόσμος μου δίνει επιπλέον κίνητρο" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 - 10:40

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την τεράστια υποστήριξη που είχε στην χθεσινή του αναμέτρηση με τον Alexander Zverev, που του δίνει επιπλέον κίνητρο για να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

"Το κοινό φώναζε το όνομά μου και ήταν πολύ χαρούμενοι που με έβλεπαν να αγωνίζομαι. Αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο. Το κοινό το απολαμβάνει και εγώ το απολαμβάνω επίσης. Νιώθω μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν με υποστηρίζει ο κόσμος και που αρέσει στον κόσμο το παιχνίδι μου", είπε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος μόλις κράτησε με εντυπωσιακό τρόπο το service game του για το 4-1 στο 3ο σετ με τον Zverev, άκουσε αρκετούς φιλάθλους να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με την εμφάνισή μου. Πιστεύω πως μου άξιζε η νίκη στο τέλος. Έπαιζα πολύ καλά, ένιωθα πολύ άνετα στο court. Όταν νιώθεις έτσι, μπορείς να κάνεις θαύματα. Απολαμβάνω όλη τη διαδικασία, τη διαμονή μου εδώ μέχρι τώρα και ελπίζω πως θα έρθουν ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον", πρόσθεσε ο 20χρονος Έλληνας τενίστας.

Απόψε, στις 22:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD), o Στέφανος θα αναμετρηθεί με τον Rafael Nadal, για μια θέση στον τελικό του Mutua Madrid Open. Θα αντιμετωπίσει για 4η φορά στην καριέρα του τον Rafa και αν καταφέρει να τον κερδίσει -κάτι που δεν έκανε σε καμιά από τις 3 πρώτες συναντήσεις τους- θα εξασφαλίσει και νέο career high στην παγκόσμια κατάταξη και συγκεκριμένα στο Νο. 7.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots