ATP
Τσιτσιπάς: "Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανα" (vid)
Τσιτσιπάς: "Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανα" (vid)
tennisnews team Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 12:31

Ένα βίντεο στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αρκετά φορτισμένος από την αναμέτρησή του με τον Daniil Medvedev, τραβάει απότομα τη ρακέτα από ένα ball girl, έγινε viral τις τελευταίες ώρες και ο Έλληνας τενίστας απολογήθηκε στο κορίτσι, χαρακτηρίζοντας "απαράδεκτη" την πράξη του.

Τα νεύρα ήταν πολλά και στις δυο πλευρές στην προχθεσινή αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Daniil Medvedev στη Βασιλεία. Ο 20χρονος Έλληνας ήθελε όσο τίποτε άλλο τη νίκη, που θα τον έστελναν σε έναν ημιτελικό με το είδωλό του, Roger Federer.

Τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως ήθελε και σ' ένα σημείο παραφέρθηκε, τραβώντας τη ρακέτα του (που δεν έβγαινε) από ένα ball girl που προσπαθούσε να τον βοηθήσει.

Το βίντεο έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου μέσα από το Twitter και ο Στέφανος Τσιτσιπάς φρόντισε να τοποθετηθεί και να απολογηθεί στο κορίτσι.

"Συμφωνώ απόλυτα πως αυτό ήταν απαράδεκτο. Δεν είχα τίποτα εναντίον του ball kid. Απλά ήθελα τη ρακέτα μου και ήμουν έτοιμος να παίξω. Τίποτα περρισσότερο. Απολογούμαι για τις πράξεις μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots