ATP
Ο Fish έχασε, αλλά δεν απογοητεύεται

 
Mardy Fish
Mardy Fish
tennisnews team Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 - 6:51

Ο Mardy Fish ηττήθηκε από τον Dudi Sela στον πρώτο του αγώνα από τον Μάρτιο, για τον 1ο γύρο του BB&T Atlanta Open στην Ατλάντα. Παρά τον αποκλεισμό του, ο 33χρονος Αμερικανός δεν απογοητεύεται και εξήγησε πως είναι επιτυχία από μόνη της η συμμετοχή του, μετά από τόσες δυσκολίες που πέρασε.

Ο Fish είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με την καρδιά του και με το άγχος του. O 33χρονος αγωνίστηκε μετά από 19 σχεδόν μήνες στο Indian Wells Masters, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ryan Harrison. Τα ξημερώματα της Τετάρτης έδωσε τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν και ηττήθηκε από τον Dudi Sela με 6-4, 6-4.

Είχε τις ευκαιρίες του, αλλά έχασε τα 7 από τα 8 break points που δημιούργησε στο ματς, ενώ απώλεσε και τρεις φορές το σερβίς του, με αποτέλεσμα να χάσει από τον Ισραηλινό έπειτα από 1 ώρα και 49 λεπτά αγώνα.

Ο Fish, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στην Ατλάντα το 2010 και το 2011, εξήγησε πως ήταν επιτυχία και μόνο που αγωνίστηκε ξανά στο tour. Ο Αμερικανός θέλει να τελειώσει την καριέρα του με τους δικούς του όρους και όπως ανακοίνωσε, το US Open θα είναι το τελευταίο τουρνουά που θα αγωνιστεί.

Ο Fish θα αγωνιστεί και στα διπλά της Ατλάντα, όπου θα συνεργαστεί με τον Andy Roddick. Οι δύο Αμερικανοί, που είναι και πολύ καλοί φίλοι, θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τους Jonathan Marray και Yen-hsun Lu, απόψε στις 01:30 (ξημερώματα Πέμπτης).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots