Τσιτσιπάς: Συγκέντρωση χρημάτων για τους πυροπαθείς και τους πλημμυροπαθείς

 
Τσιτσιπάς: Συγκέντρωση χρημάτων για τους πυροπαθείς και τους πλημμυροπαθείς
© Mike Lawrence/USTA
tn team Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:31

Με ανάρτησή του στα social media, ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλεί σε συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες των φυσικών καταστροφών αυτού του καλοκαιριού στη χώρα μας.

Πολλοί δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες για όλη την Ελλάδα, αφού μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ήρθαν οι πρωτοφανείς πλημμύρες των τελευταίων ημερών, καταστροφές που άφησαν πίσω τους χαμένες ζωές και ανυπολόγιστες καταστροφές τόσο στη χλωρίδα και την πανίδα του τόπου, όσο και στις περιουσίες των ανθρώπων.

Σε μια πρωτοβουλία την οποία κοινοποίησε στα social media, o Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες για να βοηθήσει την ομάδα μας στο Davis Cup, καλεί σε συγκέντρωση χρημάτων μέσω του Ερυθρού Σταυρού για τους πληγέντες των καταστροφών αυτών.

"Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον", έγραψε στην ανάρτησή του ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Και συνεχίζει: "Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots