Δήλωσε ένοχος, αλλά δεν κατηγορήθηκε ο Κύργιος!

 
Δήλωσε ένοχος, αλλά δεν κατηγορήθηκε ο Κύργιος!
© REUTERS
tn team Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 - 11:25

Ο Νικ Κύργιος δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο για τις κατηγορίες για βιαιπραγία εις βάρος της πρώην συντρόφου του, ωστόσο απαλλάχθηκε των κατηγοριών.

Ο Κύργιος κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του, Chiara Passari, πως την έσπρωξε μετά από έναν τσακωμό που είχαν έξω από το διαμέρισμά της στην Καμπέρα τον Ιανουάριο του 2021, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σε ώμο και γόνατο.

Ο 27χρονος Αυστραλός τενίστας, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες εξαιτίας της πρόσφατης εγχείρησης που έκανε στο γόνατο, συνοδεύτηκε από τον πατέρα του, τον αδερφό του και τη νέα του σύντροφο, Costeen Hatzi.

Δήλωσε ένοχος για την κατηγορία, αλλά ο δικηγόρος του επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα εκείνη την περίοδο. Αν και αυτό δεν έγινε δεκτό, το δικαστήριο αποφάνθηκε τελικώς να απαλλάξει τον τενίστα από την κατηγορία, επειδή ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό.

"Δεν ήμουν σε καλή φάση όταν συνέβη αυτό και αντέδρασα σε μια δύσκολη κατάσταση με έναν τρόπο που μετανιώνω. Ξέρω πως δεν ήταν εντάξει αυτό που έκανα και λυπάμαι για τον πόνο που προκάλεσα. Η ψυχική υγεία είναι δύσκολη. Η ζωή μπορεί να γίνει σκληρή, αλλά συνειδητοποίησα πως χάρη στη βοήθεια που πήρα και τη δουλειά που κάνω με τον εαυτό μου, νιώθω ολοένα και καλύτερα", έγραψε ο Κύργιος σε μήνυμά του στο Instagram, λίγο μετά την απόφαση, για την οποία δήλωσε "ευγνώμων".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots