Κύργιος σε Sinner: "Πόσα θέλεις για να γίνεις προπονητής μου;" (vid)

 
Κύργιος σε Sinner: "Πόσα θέλεις για να γίνεις προπονητής μου;" (vid)
tn team Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 15:29

Ο Νικ Κύργιος δείχνει έτοιμος να βάλει τέλος στη φιλοσοφία του να παίζει στο tour χωρίς προπονητή, για χάρη του Jannik Sinner!

Λίγα λεπτά μετά τον θρίαμβο του Sinner στο Australian Open, o Ιταλός έκανε δηλώσεις για το Eurosport, το δίκτυο στο οποίο εργάστηκε και ο Κύργιος τις τελευταίες εβδομάδες, κάνοντας ζωντανό σχολιασμό όλων των μεγάλων αγώνων.

Ο Κύργιος έκανε μια ερώτηση με χιουμοριστική διάθεση στο νέο πρωταθλητή του αυστραλιανού Grand Slam: "Πόσα πρέπει να σε πληρώσω για να γίνεις ο προπονητής μου και να μπορέσω να κερδίσω Grand Slam; Μπορείς να το κάνεις δωρεάν; Σε παρακαλώ!"

Ο Sinner φυσικά γέλασε και του απάντησε: "Εντάξει, ίσως για σένα το κάνω δωρεάν."

Και στη συνέχεια είπε μερικά πολύ όμορφα λόγια για τον Κύργιο: "Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως λείπεις σε όλους. Είσαι απ' αυτούς τους παίκτες που δεν βλέπουμε και τόσο συχνά. Το παιχνίδι σου, αλλά και η συμπεριφορά σου στο court σε κάνουν διαφορετικό. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες, ελπίζω να επιστρέψεις, λείπεις. Νομίζω μιλήσαμε λίγο πριν τον αγώνα μου για τον 2ο γύρο και ήταν θαυμάσιο που σε είδα. Ελπίζω να σε δούμε σύντομα και στο γήπεδο και επίσης είσαι διεκδικητής Grand Slam τίτλου και νομίζω το ξέρεις."

Κλείνοντας, ο Κύργιος ζήτησε από τον Sinner να τον καλέσει αν κάνει κάποιο πάρτι στη Μελβούρνη για να γιορτάσει τον τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots