Η νέα Clash V2 ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού!

 
Η νέα Clash V2 ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού!
tennisnews team Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 - 16:53

Η Wilson εισάγει ένα νέο αναβαθμισμένο μοντέλο της Clash, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Clash v2, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να μην μπορείς να την αποχωριστείς.

Η Clash έχει αποτελέσει για χρόνια ένα «εργαλείο» τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες παίκτες και είναι μία ρακέτα «ορόσημο» για τη Wilson. Είναι η ρακέτα που θα συνοδεύσει τους παίκτες, στους πιο απλούς αλλά και στους πιο σημαντικούς αγώνες.

Σήμερα, αυτή η ρακέτα έρχεται στο προσκήνιο, παρουσιάζοντας ορισμένα νέα χαρακτηριστικά της, τα οποία τη διαφοροποιούν σημαντικά από την προηγούμενη έκδοσή της. Πιο συγκεκριμένα, το design της έχει επαναστατικό χαρακτήρα, τόσο το χρώμα της, κόκκινο ιριδίζον, όσο και η συνολική σχεδίασή της, με το εντυπωσιακό ανάγλυφο λογότυπο, την κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλη ρακέτα, που έχουμε δει έως σήμερα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η εμφάνιση της μπορεί να προσελκύσει κάποιον με την πρώτη ματιά, δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της. Αν κοιτάξει κανείς, λίγο καλύτερα θα διαπιστώσει ότι έχει πολύ πιο ουσιώδη χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Στο τελευταίο αυτό μοντέλο, έχει προστεθεί μία επιπλέον στρώση άνθρακα, προκειμένου να κάνει την άκρη της ρακέτας δύσκαμπτη και να βοηθήσει τον παίκτη να διατηρήσει την επιθυμητή σταθερότητα κατά τον αγώνα. Συμπληρωματικά, δε θα μπορούσε να λείπει η τεχνολογία FORTYFIVE°, που συμβάλλει στον έλεγχο της μπάλας, δίνει σταθερότητα και ευκαμψία στη ρακέτα. Ακόμη, η νέα αυτή έκδοση της Clash, διαθέτει 16% μεγαλύτερο sweet point από την Clash v1, δίνοντας καλύτερη ώθηση στην μπάλα. Τελευταίο, αλλά ίσως και σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής της ρακέτας είναι ότι δημιουργήθηκε από ανακυκλώσιμα υλικά, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μειωμένος αντίκτυπός στο περιβάλλον.

Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά της, συνυπάρχουν με τα κύρια χαρακτηριστικά της, εκείνα που την καθιέρωσαν, η επαναστατική τεχνολογία της αρχικής έκδοσης, η εκρηκτική ταχύτητά της και η εύκολη διαχείρισή της από μία ευρεία γκάμα παικτών.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει ολόκληρη την οικογένεια ρακετών, από την ελαφριά και ευκίνητη Clash 98 v2.0, έως την πλέον ισχυρή και αποδοτική Clash 100 Pro v2.0. Πιο συγκεκριμένα οι εκδόσεις: Clash 100 v2.0, Clash 100 PRO v2.0, Clash 100L v2.0, Clash 100UL v2.0, Clash 108 v2.0, Clash 98 v2.0, Clash 25/26 v2.0.

Ανακάλυψε τα νέα μοντέλα Clash v2.0 σε επιλεγμένα καταστήματα.

#playcareless #Clashv2.0

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Wilson στην Ελλάδα:

ELSOL ΑΕ, Web: wilson-elsol.com

Τηλέφωνο: 2111 088 400

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots