REVERSE: η απόλυτη ρακέτα για τένις

 
REVERSE: η απόλυτη ρακέτα για τένις
tennisnews team Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 - 17:09

Wilson Reverse: Clash 100, Blade 98 (16x19) v7 & Ultra 100 v3

Η Wilson λανσάρει μία νέα ξεχωριστή σειρά ρακετών, τη “Reverse” η οποία αποτελείται από την Clash 100, τη Blade 98 v7 και την Ultra 100 v3, που θα αναδείξει τον πιο τολμηρό εαυτό σου. Η καθεμία τους ξεχωριστή και έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Η Clash 100 Reverse έχει εξαιρετική απόδοση μεγιστοποιώντας την ευελιξία χωρίς όμως να θυσιάζει τη σταθερότητα. Η Blade 98 v7 Reverse θα σε κάνει να πετύχεις την τέλεια διακύμανση και περιστροφή. Τέλος, η Ultra 100 v3 αναβαθμίζει τις δύο πιο βασικές μετρήσεις απόδοσης: την ισχύ και τη σταθερότητα.

Wilson Reverse: Clash 100

Η Clash 100 Reverse, με τις έντονες αντιθέσεις της, σε κάνει να ξεχωρίζεις στο γήπεδο. Η εμπειρία που προσφέρει είναι μοναδική και δεν θα τη βρεις σε καμία άλλη ρακέτα. Η Wilson ισχυρίζεται ότι η Clash 100 είναι η πρώτη ρακέτα που είναι σκόπιμα κατασκευασμένη με σκοπό να λυγίζει με οποιοδήποτε είδος ταλάντωσης χάρη στην τεχνολογία FreeFlex. Αυτή η τεχνολογία δίνει ζωή στη ρακέτα, την κάνει να ‘’αισθάνεται’’ και αυτόματα να απαντά στο χτύπημα.

Το 3D Bending χρησιμοποιεί Carbon mapping στο πλαίσιο της ρακέτας, επιτρέποντας στους παίκτες να χτυπούν στο μέγιστο βαθμό, έχοντας αυτοπεποίθηση και απόλυτο έλεγχο βολών. Με μοναδική γεωμετρία πλαισίου, σχεδιασμένη με ψηφιακή προσομοίωση, η Wilson Clash 100 Reverse παρέχει την καλύτερη δυνατή σταθερότητα και δύναμη στην κατηγορία της. Εν τέλει, η Clash αποπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες όλων των ηλικιών και στυλ.

 

 

Wilson Reverse: Blade 98 v7

Η εντυπωσιακή Blade 98 v7 Reverse ενσωματώνει δύναμη και ευελιξία. Με τη FeelFlex τεχνολογία, το κάθε χτύπημά σου απογειώνεται, και με την προσθήκη του carbon mapping που έχει τοποθετηθεί στρατηγικά σε όλο το πλαίσιο, η τεχνολογία FeelFlex αυξάνει την ελαστικότητα και τη σταθερότητά της, παρέχοντας μία έντονη αίσθηση υπεροχής.  

Η Wilson Blade 98 είναι μια ρακέτα του τένις που όσοι γνωρίζουν, την έχουν ως δεδομένη επιλογή. Αυτή η κομψή πράσινη έκδοση θα σας δώσει απίστευτο έλεγχο όπως και την αίσθηση για την οποία είναι γνωστή η σειρά Blade.

Σχεδιασμένη για το σύγχρονο επιθετικό παιχνίδι, η Blade αποτελεί την κορυφαία κατηγορία χάρη στην επιβλητική όψη της. Το λεπτότερο beam χαρίζει μεγαλύτερο έλεγχο και καλύτερη αίσθηση της μπάλας, εμπνέοντας τους επιθετικούς παίκτες να χτυπήσουν στα σημεία αντίστασης και ελέγχου. Εξοπλισμένη με μία ποικιλία χορδών, μεγέθη κεφαλής και swing, αυτή η ευπροσάρμοστη κατηγορία διαθέτει έναν επιβλητικό σχεδιασμό ιδανικό για τους next generation παίκτες που διαθέτουν ένα σκληρό χτύπημα.

Το moto της νέας Blade v7 είναι το «Be Greater than…» και μας προκαλεί να ξεπερνάμε τα όριά μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Πρεσβευτές αυτής της φιλοσοφίας και της νέας ρακέτας είναι οι πρωταθλητές και ambassadors, Στέφανος Τσιτσιπάς, Serena Williams, Simona Halep, David Goffin, Milos Raonic και Alex de Minaur.

 

Wilson Reverse: Ultra 100 v3

Η Ultra 100 v3 ρακέτα ταλαντεύεται εύκολα και προσφέρει τη δυνατότητα για περισσότερους ελιγμούς σε συνδυασμό με την εκρηκτική της δύναμη. Επαναπροσδιορίστε το παιχνίδι με αυτό το τολμηρό, μινιμαλιστικό χαρακτηριστικό σχέδιο που συναρπάζει στο γήπεδο!

Άκρως εντυπωσιακή με τον αντίστροφο χρωματικό συνδυασμό από την κλασική Ultra, η νέα ρακέτα Wilson Ultra 100 Countervail χαρακτηρίζεται από δύναμη, περιστροφή και ακρίβεια. Διαθέτοντας τις ίδιες προδιαγραφές με την κανονική έκδοση της Ultra, αυτή η ρακέτα είναι ιδανική και για μεσαίου επιπέδου παίκτες. Είναι επίσης ιδανική για τον πιο προχωρημένο παίκτη που αναζητά μία ελαφριά, αλλά ταυτόχρονα εκρηκτική επιλογή. Το συγκεκριμένο μοντέλο ρακέτας συνδυάζει το απαράμιλλο σχεδιασμό Wilson, με ένα τολμηρό και ξεχωριστό χρώμα.

Τις ρακέτες της σειράς Reverse, θα τις βρείτε διαθέσιμες εδώ. Καθώς και στα καταστήματα λιανικής E-tennis, στο Μαρούσι Ανδ. Παπανδρέου 13, 15122, Αττική και στη Γλυφάδα Λεωφ. Βουλιαγμένης 65Β, 16675, Αττική.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots