Μέχρι τα ημιτελικά ο Διαμαντής

 
Μέχρι τα ημιτελικά ο Διαμαντής
tn team Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 - 13:47

Μετά από ένα εξαιρετικό τριήμερο στο Vilamoura της Πορτογαλίας, ο Στέφανος Διαμαντής "λύγισε" στα τρια σετ από τον Carlos Anker και ολοκλήρωσε την πορεία του στα ημιτελικά του Vilamoura Open.

Ο 34χρονος πρωταθλητής μας στο wheelchair tennis, είχε μια πολύ καλή πορεία στο διεθνές τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκε στην Πορτογαλία, πετυχαίνοντας 3 νίκες και φτάνοντας μέχρι την τελική 4άδα.

Αρχικά κέρδισε τον Βραζιλιάνο Gustavo Carneiro Silva με 3-6, 6-3, 6-1. Στη συνέχεια απέκλεισε τον Σλοβάκο Marek Gergely με 6-4, 6-2, ενώ στα προημιτελικά έβγαλε εκτός τον Αυστριακό Martin Legner, No.3 στο ταμπλό και Νο.31 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-3, 6-0.

Στα ημιτελικά έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ολλανδό Carlos Anker, αλλά μετά από ένα πολύ κλειστό 3ο σετ "λύγισε" με 6-4, 0-6, 4-6.

Θυμίζουμε πως στα διπλά ο Διαμαντής έπαιξε μαζί με τον Γιώργο Λαζαρίδη αυτή την εβδομάδα, μαζί με τον οποίο κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Γερμανούς Anthony Dittmar και Christoph Wilke με 6-3, 6-3, για να μπουν στα προημιτελικά. Εκεί γνώρισαν την ήττα από τους Αυστριακούς Legner και Joseph Riegler, με 6-3, 3-6, 6-10.

Την επόμενη εβδομάδα (9-14 Μαΐου) είναι τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος BNP Paribas World Team Cup, όπου θα αγωνιστούν ξανά μαζί Διαμαντής και Λαζαρίδης, διεκδικώντας για την Ελλάδα την πρόκριση στην τελική φάση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots