8άδα στο 75άρι του Σπλιτ η Γραμματικοπούλου

 
8άδα στο 75άρι του Σπλιτ η Γραμματικοπούλου
tn team Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 - 18:23

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου σημείωσε άλλη μια εμφατική νίκη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του W75 τουρνουά του Σπλιτ στην Κροατία.

Η Γραμματικοπούλου επιβλήθηκε της Veronika Miroshnichenko με 6-2, 6-1 και πήρε μέσα σε 69 λεπτά την πρόκριση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων (ITF W75) του Σπλιτ στην Κροατία.

Θυμίζουμε πως η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.210 στον κόσμο, ξεκίνησε το τουρνουά χθες με μια εντυπωσιακή νίκη επί της Γαλλίδας Carole Monnet, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.186 στον κόσμο, με 6-1, 6-1 σε 61 λεπτά.

Ακολούθησε σήμερα μια ακόμα εμφατική πρόκριση, αφού απώλεσε μόλις 3 games από την προερχόμενη από τα προκριματικά Miroshnichenko, για να πάρει την πρόκριση για την τελική 8άδα.

Αύριο θα δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τα προημιτελικά, ενάντια στην Ουγγαρέζα Panna Udvardy, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.161 στον κόσμο.

Παράλληλα η Βαλεντίνη συνεχίζει την πορεία της και στο διπλό, όπου έκαναν σήμερα την πρεμιέρα τους μαζί με την συμπαίκτριά της, Prarthana G Thombare, κερδίζοντας τις Nigina Abduraimova και Miroshnichenko με 6-4, 7-6 (6).

Στον αυριανό προημιτελικό, Γραμματικοπούλου και Thombare θα αντιμετωπίσουν τις Anna Rogers και Olivia Tjandramulia.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots