Back-to-back προημιτελικοί για την Παύλου στο Kursumlijska Banja

 
Back-to-back προημιτελικοί για την Παύλου στο Kursumlijska Banja
tn team Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 18:17

Για 2η διαδοχική εβδομάδα η Δήμητρα Παύλου μπήκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF στο Kursumlijska Banja της Σερβίας, ζευγαρώνοντας σήμερα τις νίκες της για το τουρνουά αυτής της εβδομάδας.

Συνεχίζεις τις καλές εμφανίσεις της στο Kursumlijska Banja της Σερβίας η Δήμητρα Παύλου, η οποία κέρδισε τη Βουλγάρα qualifier Jana Stojanova με 6-0, 6-7 (4), 6-3 σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια επιχείρησε μια πολύ μεγάλη ανατροπή στο 2ο σετ, στο οποίο ήταν πίσω με 0-4 και κατάφερε να περάσει μπροστά με 5-4. Η Stojanova ωστόσο έστειλε το σετ στο tie-break και εκεί το κέρδισε με 7-4, για να πάει τελικά σε 3ο σετ το παιχνίδι.

Εκεί η Δήμητρα έδειξε χαρακτήρα και ήταν καλύτερη, για να πάρει από νωρίς ένα προβάδισμα με 3-1 και να το κρατήσει μέχρι το τέλος, κλείνοντας το παιχνίδι στο 9ο game, έπειτα από 2 ώρες και 9 λεπτά αγώνα.

Ήταν η δεύτερη νίκη μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες για την Παύλου, που χθες το βράδυ κέρδισε τη Σέρβα Jana Bojovic με 7-6 (6), 6-3.

Στον δεύτερο συνεχόμενο προημιτελικό της, θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσίδα Evialina Laskevich, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.645 στον κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots