Τουρνουά Forty Love Seniors - Προκήρυξη

 
Τουρνουά Forty Love Seniors - Προκήρυξη
Τουρνουά Forty Love Seniors - Προκήρυξη
tennisnews team Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 - 17:52

To FORTY LOVE ATHENS GRAND TENNIS CLUB σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Α.Ε.) προκηρύσσει το FORTY LOVE SENIORS 2017. Το τουρνουά είναι κατηγορίας GRADE 3 σύμφωνα με τον αγωνιστικό κανονισμό του ΣΒΑΕ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα χωμάτινα γήπεδα των εγκαταστάσεων του FORTY LOVE ATHENS GRAND TENNIS CLUB στην οδό Ικτίνου (πρώην Μικράς Ασίας, πίσω από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στα όρια των περιοχών Βάρη και Κορωπί).

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες επιθυμούν καθημερινά στο 210 9653622, με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώνοντας την φόρμα στην ιστοσελίδα του Forty Love www.fortylove.gr στην ενότητα ΝΕΑ. Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη, θα πρέπει να έχει δηλωθεί μέχρι την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00. Για πληροφορίες σχετικές με εκπρόθεσμες δηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 9653622.

Διαβάστε επίσης το μήνυμα που στέλνει η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Β.Α.Ε, Ελπίδα Σκούφαλου:

"Φίλες και φίλοι,
Η άνοιξη μας χαμογελάει με ένα άνθος αμυγδαλιάς στο υγρό χώμα. Μας υπενθυμίζει ότι όλα είναι εφήμερα, αλλά κι εν δυνάμει υπέροχα... Το μοναδικό ελληνικό φως παρηγοριά και κινητήριος δύναμη... Πατάμε γκάζια φίλες και φίλοι και πηγαίνουμε νότια για να πετάξουμε τις φόρμες, να βάλουμε σέξι φουστάκια και σορτσάκια, να μαυρίσουμε και να μαζέψουμε όλους τους φίλους τενίστες που δεν μετακινούνται εύκολα από τα νότια προάστια. Ο ΣΒΑΕ ακούει. Σας το υποσχεθήκαμε, το πραγματοποιούμε! Έγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία στην οικογένεια του ΣΒΑΕ, το FORTY LOVE ! Ωραίο Club, ωραίοι άνθρωποι κι η γλύκα της θάλασσας. Αν πάει καλά το τουρνουά θα καθιερώσουμε τη συνεργασία μας με το FORTY LOVE κι ίσως κάνουμε και δεύτερο τουρνουά μέσα στη χρονιά. Στο χέρι σας είναι!"

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη πατώντας ΕΔΩ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots