Παγώνης: Μέχρι τα ημιτελικά του διπλού του Eddie Herr

 
Παγώνης: Μέχρι τα ημιτελικά του διπλού του Eddie Herr
tn team Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 - 18:32

O Ραφαήλ Παγώνης ολοκλήρωσε την πρώτη του εβδομάδα στα γήπεδα της IMG Academy, με μια πορεία μέχρι τα ημιτελικά της σπουδαίας διοργάνωσης του Eddie Herr.

Ο Παγώνης συνεργάστηκε με τον Camelot Carnello και είχε ένα πολύ καλό τουρνουά στο Eddie Herr International Championships, στην κατηγορία των 12 ετών.

Μετά από την πολύ δύσκολη νίκη τους στον 1ο γύρο επί των Haruto Tamaki και Nanato Agui με 4-6, 6-3, 14-12, ο Παγώνης και ο Carnello κέρδισαν εύκολα στον 2ο γύρο τους Eric και Mark Gurin με 6-0, 6-1, ενώ στη συνέχεια απέκλεισαν και στα προημιτελικά τους Oliver Zinaja και Max Neumann, με 6-4, 7-5.

Παγώνης και Carnello διεκδίκησαν με αξιώσεις και την πρόκριση στον τελικό, αλλά μετά από ένα κλειστό ματς ηττήθηκαν από τους Daniel Gardality και Julius Rippl, με 3-6, 6-3, 10-3.

Θυμίζουμε πως ο Παγώνης αγωνίστηκε και στο μονό του σπουδαίου τουρνουά της Φλόριντα αυτή την εβδομάδα, όπου έφτασε μέχρι τον 2ο γύρο, τους "32" καλύτερους. Είχε κερδίσει στον 1ο γύρο τον Rippl με 6-2, 6-2, αλλά στον 2ο γύρο, παρότι πάλεψε και δεν ήταν στα καλύτερά του, ηττήθηκε από τον Tyson Sebastian Grant με 6-4, 6-4.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.1 στα 12άρια στη χώρα μας, αντιμετώπισε στρεπτόκοκκο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προπονείται και να τρέφεται σωστά για μέρες. Όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα στο διπλό, ένιωθε καλύτερα όσο περνούσαν οι μέρες και αυτό είναι αρκετά ενθαρρυντικό για το επόμενο πολύ μεγάλο ραντεβού στην IMG Academy, το εμβληματικό Orange Bowl (12-21), όπου αναμένεται να αγωνιστεί επίσης στην κατηγορία των 12 ετών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots