Πάλεψε ο Παγώνης στο Eddie Herr

 
Πάλεψε ο Παγώνης στο Eddie Herr
tn team Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 20:18

Ο Ραφαήλ Παγώνης αγωνίστηκε στο σπουδαίο τουρνουά της IMG Academy στη Φλόριντα, Eddie Herr International Junior Championship, πάλεψε παρά την ασθένειά του αλλά "λύγισε" και έμεινε εκτός 16άδας.

Ο Παγώνης έβαλε όλα του τα δυνατά στο σημερινό του παιχνίδι στο ταμπλό των 12αριών του Eddie Herr International Junior Championship, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τον Tyson Sebastian Grant με 6-4, 6-4 και έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία του στο σπουδαίο τουρνουά της Φλόριντα στη φάση των "32".

Ο Παγώνης συμμετείχε με αξιώσεις στο κορυφαίο event των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του τον Julius Rippls με 6-2, 6-2, τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει στρεπτόκοκκο και έτσι δεν μπορούσε να προπονηθεί στην υψηλότερη ένταση, ούτε να φάει ή να κοιμηθεί σωστά.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.1 στη χώρα μας στα 12άρια, θα παίξει και στο διπλό, μαζί με τον Camelot Carnello. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Haruto Tamaki και Nanato Agui.

Επιπλέον, αν όλα πάνε καλά θα μείνει στη Φλόριντα και τις επόμενες ημέρες, αφού θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα πολύ μεγάλο τουρνουά, το σπουδαίο Orange Bowl, που θα γίνει από τις 12 έως τις 21 Δεκεμβρίου στα γήπεδα της IMG Academy.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots