Φιναλίστ ο Παγώνης στο Koblenz

 
Φιναλίστ ο Παγώνης στο Koblenz
tn team Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 20:46

Ο Ραφαήλ Παγώνης ήταν φιναλίστ στο διπλό του δυνατού τουρνουά της Tennis Europe στα 12άρια του Koblenz, ενώ είχε καλή πορεία και στα μονά, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Χωρίς αγώνα στον τελικό ολοκληρώθηκε η εβδομάδα του Ραφαήλ Παγώνη στο Koblenz της Γερμανίας, όπου πήρε τη 2η θέση στο διπλό του Koblenz Junior Open, τουρνουά της 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Ο τελικός δεν έγινε σήμερα, καθώς ο συμπαίκτης του Παγώνη, ο Καζάκος Nurdaulet Balkan, είχε κλεισμένη την πτήση του για το Καζακστάν και έτσι δεν μπορούσε να μείνει περισσότερο για τον αγώνα. Ως εκ τούτου, οι Βέλγοι Lionel Hermans και Alexander Van San κατέκτησαν τον τίτλο με walkover.

Παρόλο που δεν είχε το ιδανικό τέλος, ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τον Παγώνη στο Koblenz, όπου κατάφερε να προκριθεί σε έναν τελικό και σε έναν ημιτελικό, σε μια δυνατή διοργάνωση.

Στο διπλό πέτυχαν 3 νίκες μαζί με τον Balkan, στην πρεμιέρα τους ενάντια στους Camelot Carnello και Jul Oostvogels με 6-4, 7-6 (2), στα προημιτελικά κόντρα στους Emil Drobko και Gustav Leo Bentley Galow με 7-5, 6-2 και στα ημιτελικά κόντρα στους Daniel Czarnecki και Laurenz Schneider με 6-4, 6-3.

Στα μονά σημείωσε άλλες 3 νίκες, αποκλείοντας αρχικά τον Βέλγο Hermans με 6-1, 6-4, στη φάση των "16" τον Βραζιλιάνο Miguel Ferraz με 6-3, 6-2 και στα προημιτελικά τον Αμερικανό Carnello με 6-3, 6-2.

Στα ημιτελικά γνώρισε την ήττα από τον Σουηδό Melker Andersson με 6-4, 7-6 (5), σε ένα κλειστό ματς. Ο Andersson παραμένει αήττητος σε αγώνες του για τουρνουά της Tennis Europe και σήμερα κατέκτησε άλλον έναν τίτλο, κερδίζοντας τον Γερμανό Yanis Regragui.

Επόμενος σταθμός για τον Παγώνη η Αθήνα και το διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια που θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στον Ο.Α. Αθηνών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots