Οι πρωταθλητές του 1ου Ε1 (pics)

 
Λυδία Παναγιωτίδου και Διώνη Κουκούλη
Λυδία Παναγιωτίδου και Διώνη Κουκούλη
tn team Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - 17:05

Ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα το 1ο Ε1 του 2022 (9ης εβδομάδας) από τη IA' Ένωση. Δείτε αναλυτικά τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες το 1ο Ε1 της 9ης εβδομάδας της σεζόν, που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του ΟΑ Χολαργού (12άρια), του ΑΟΑ Παπάγου (14άρια) και του ΑΟΑ Ηλιούπολης (16άρια-18άρια) από τη IA' Ένωση.

Στα 12άρια, στα αγόρια, ο Ράφα Παγώνης του ΟΑ Γλυφάδας ξεχώρισε, καθώς έχασε μόλις 13 games σε 5 αναμετρήσεις και αναδείχθηκε πρωταθλητής. Στον τελικό, ο Ράφα επικράτησε του Γιάννη Μοτσάκου με 6-1, 6-2.

Στο διπλό, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Βασίλης Λυκουρέσης (ΟΑ Πεταλούδων) και Αλέξανδρος Αυγέρης (ΑΟΑ Αμπελ. Μελεμένης), που κέρδισαν στον τελικό τους Κωνσταντίνο Λαμπράκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) και Χρήστο Αφρουδάκη (ΟΑ Βούλας) με 6-2, 6-3.

Στα 12άρια των κοριτσιών, πρωταγωνίστησε η Λυδία Παναγιωτίδου του ΟΑ Θεσσαλονίκης, η οποία κέρδισε τον τίτλο σε μονά και διπλά. Στον τελικό του μονού κέρδισε τη συμπαίκτριά της στο διπλό Διόνη Κουκούλη (ΟΑ Βούλας) με 6-1, 6-2, για να ολοκληρώσει το τουρνουά με 9 χαμένα games σε 5 αναμετρήσεις! Στο διπλό μαζί με τη Διονυσία κέρδισαν στον τελικό τις Βασιλική Τσαντίλη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) και Αργυρώ Αρτσίτα (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 6-0, 6-2.

Στα 14άρια των αγοριών, ο Οδυσσέας Γελαδάρης (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) έχασε 16 games στην πορεία του μέχρι τον τίτλο, κερδίζοντας όλους τους αγώνες του χωρίς να χάσει σετ. Στον τελικό, ο Οδυσσέας επικράτησε του Νίκου Ζάχου (ΑΟΑ & Α Πεύκης) με 6-0, 6-3.

Στα διπλά νικητές αναδείχθηκαν οι Άλκης Μιχαλακόπουλος και Αλέξανδρος Νούλας του ΟΑ Φοίβος Λάρισας, που κέρδισαν στον τελικό τον Δημήτρη Μελισσόγλου (ΟΑ Θεσσαλονίκης) και τον Παναγιώτη Γεράσιμο Γραμματικάκη (ΑΟΑ & Α Πεύκης), με 6-2, 7-6 (4).

Στα 14άρια των κοριτσιών η Μυρτώ Πρωιμάκη έκανε το "double". Η αθλήτρια του ΟΑ Σούδας κέρδισε στον τελικό του μονού την Χρυσοπηγή Παπαδιονυσίου (ΟΑ Πετρούπολης) με 6-2, 6-3 και ολοκλήρωσε το ταμπλό χωρίς χαμένο σετ. Στο διπλό μαζί με την Ελένη Χατζηαβραάμ (ΑΟΑ Πρωταθλ. Καβάλας) κέρδισαν τις Ιωάννα Μελιτίνη Γεροστάθη και Χρυσοπηγή Παπαδιονυσίου του ΟΑ Πετρούπολης, με 6-1, 7-6 (3).

Στα 16άρια των αγοριών, ο Χριστόφορος Μανόπουλος (Φθιωτικός ΟΑ) έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου επίσης χωρίς να χάσει σετ. Ο τελικός δυστυχώς ολοκληρώθηκε μετά από ένα μόλις σετ, με εγκατάλειψη του Νίκου Φώτη Μακρή (ΑΟΑ Χαϊδαρίου).

Στο διπλό οι Στέφανος Πουρναρόπουλος (ΟΑ Θεσσαλονίκης) και Άγγελος Αυγέρης (ΑΟΑ Αμπελ. Μελεμένης) κατέκτησαν τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό του Μανόπουλου και του Νίκου Γαβριήλ (Φθιωτικός ΟΑ), με 6-1, 6-3.

Στα 16άρια των κοριτσιών, η Μαρία Τσιρώνη (ΟΑ Αττικής) έχασε μόνο ένα σετ και έφτασε μέχρι τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό την Ευαγγελία Μίζιου (ΟΑ Νίκαια Λάρισας) με 6-0, 6-3.

Στο διπλό νικήτριες ήταν η Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη και η Θεοδώρα Κούσιου του ΟΑ Κουφαλίων, που κέρδισαν στον τελικό τις Ευγενία Σίσκου Στρατηλάτη (ΣΑ Σερρών) και Τσιρώνη (ΟΑ Αττικής), με 6-2, 7-6 (5).

Στα 18άρια των αγοριών ο Χρήστος Γκλαβάς του ΑΟΑ & Α Πεύκης κέρδισε 2 τίτλους. Στα μονά δεν έχασε κανένα σετ και στον τελικό επιβλήθηκε του Νίκου Μπακιρτζή (ΟΑ Αθηνών) με 6-1, 6-2. Στα διπλά μαζί με τον Σταύρο Μαστρογαμβράκη (ΑΟΑ Φιλοθέης) κέρδισαν τους Νίκο Σφυράκη (Ηράκλειο ΟΑΑ) και Γιώργο Δαριβάκη Κατέμπ (ΟΑ Γλυφάδας) με 6-2, 7-5.

Τέλος, στα 18άρια των κοριτσιών πρωταγωνίστησε η Βασιλική Τρίγκα (Φθιωτικός ΟΑ), που κέρδισε στον τελικό του μονού τη Φιλίππα Πετροπούλου (ΑΟΑ Υελού) με 6-1, 6-4, ενώ στο διπλό μαζί με τη Μαριάνθη Χριστοφορίδου (ΟΑ Μαγνησίας) επικράτησαν στον τελικό της Νικολέτας Παρετζόγλου (ΑΟΑ Υελού) και της Νικόλ Νικολή (ΑΟΑ Υελού) με 4-6, 6-3, 10-2.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα από το 1ο Ε1 της 9ης εβδομάδας


Ο Ράφα Παγώνης (ΟΑ Γλυφάδας), νικητής στα 12άρια των αγοριών.


Ο Ράφα Παγώνης (ΟΑ Γλυφάδας) με τον φιναλίστ στα μονά των 12αριών, Γιάννη Μοτσάκο (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας).


Η Λυδία Παναγιωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης) και η Διόνη Κουκούλη (ΟΑ Βούλας), 1η και 2η θέση στα μονά στα 12άρια αντίστοιχα και 1η θέση στα διπλά.


Η Διόνη Κουκούλη (ΟΑ Βούλας) πήρε την 1η θέση στα διπλά και τη 2η θέση στα μονά.


Η Μυρτώ Πρωιμάκη (ΟΑ Σούδας), πρωταθλήτρια σε μονά και διπλά στα 14άρια.


Ο Οδυσσέας Γελαδάρης (ΑΟΑ Χαϊδαρίου), πρωταθλητής στα 14άρια των αγοριών.


Ο Χρήστος Γκλαβάς (ΑΟΑ & Α Πεύκης), πρωταθλητής στα 18άρια σε μονά και διπλά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots