Σε δυο τελικούς στην Πάτρα ο Μιχαλακόπουλος

 
Σε δυο τελικούς στην Πάτρα ο Μιχαλακόπουλος
tn team Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 - 17:11

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος προκρίθηκε για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά της Tennis Europe στους τελικούς του μονού και του διπλού, στο διεθνές τουρνουά U12 της Πάτρας. Στον τελικό του διπλού προκρίθηκαν οι Ελένη Δάψη, Ραφαέλα Καναβαράκη και Ελισάβετ Μελαχροινούδη. Όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Συνεχίζει την φανταστική του εβδομάδα στην Πάτρα ο Άλκης Μιχαλακόπουλος, ο οποίος πήρε δυο ακόμα προκρίσεις σήμερα, μπαίνοντας στον τελικό του μονού και στον τελικό του διπλού.

Ο μικρός αθλητής του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, κέρδισε στα ημιτελικά του μονού τον Ρώσο Egor Navrazidi και θα διεκδικήσει αύριο στα γήπεδα της Α.Ε.Τ. Νίκη Πατρών τον δεύτερο διαδοχικό του τίτλο σε Tennis Europe, απέναντι στον Miroslav Morozov. O Morozov κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τον Αλέξανδρο Νούλα, με 6-4, 6-2.

Ο Μιχαλακόπουλος ήταν την προηγούμενη εβδομάδα πρωταθλητής στα μονά και φιναλίστ στα διπλά στο 12άρι τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στην Πτολεμαϊδα.

Θα παίξει και στην Πάτρα σε δυο τελικούς, αφού στο διπλό συνεργάζεται με τον Αλέξανδρο Νούλα και πέρασαν με walkover το εμπόδιο των Ιορδάνη Χατζηνικολάου και Θησέα Σιδεράκου στα ημιτελικά. Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσουν τον Ρουμάνο David ioan Arcip και τον Γάλλο Andrea Baudel.

Στα κορίτσια, η Ραφαέλα Καναβαράκη της Kalovelonis Tennis Academy, που έπαιξε σήμερα στα ημιτελικά του μονού, έκανε μια καλή προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βρετανίδας Ophelia Korpanec Davies, από την οποία ηττήθηκε με 6-4, 6-2. Η Korpanec Davies, η οποία έχει Έλληνα προπονητή, τον Νίκο Ψωμιάδη, θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Ρουμάνα Sonia Erika Butuc Cerchez.

Στο διπλό των κοριτσιών, 3 από τις 4 αθλήτριες θα είναι Ελληνίδες. Η Ελένη Δάψη και η Ραφαέλα Καναβαράκη κέρδισαν στον έναν ημιτελικό τις Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά και Βασιλική Μιχαλοπούλου με 7-6 (4), 1-6, 11-9, έπειτα από πολύ ωραίο αγώνα με συναρπαστικό φινάλε.

Πολύ μεγάλη μάχη έως το τέλος έγινε και στον άλλον ημιτελικό, στον οποίο μετά από ένα μεγάλο match tie-break 22 πόντων, η Ελισάβετ Μελαχροινούδη και η Βελγίδα Butuc Cerchez κατάφεραν να επικρατήσουν της Μαρίνας Γιαννακοπούλου και της Βενετίας Λέκα, με 6-4, 3-6, 12-10.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

Όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Patras Junior:

Μονό αγοριών 12
Προκριματικά Ολοκληρώθηκαν
Φάση ομίλων - Group A 1η θέση: Sergey Pankov
Φάση ομίλων - Group B 1η θέση: Μαρίνος Καρνιάτης
Φάση ομίλων - Group C 1η θέση: Άλκης Μιχαλακόπουλος
Φάση ομίλων - Group D 1η θέση: Γεράσιμος Κουτσογιώργος
Φάση ομίλων - Group E 1η θέση: Miroslav Morozov
Φάση ομίλων - Group F 1η θέση: Nikita Berdin
Φάση ομίλων - Group G 1η θέση: Egor Navrazidi
Φάση ομίλων - Group H 1η θέση: Αλέξανδρος Νούλας
Play-off (νοκ άουτ)  
Μονό κοριτσιών 12
Προκριματικά Ολοκληρώθηκαν
Φάση ομίλων - Group A 1η θέση: Karina Maria Capuzu
Φάση ομίλων - Group B 1η θέση: Ελένη Δάψη
Φάση ομίλων - Group C 1η θέση: Ραφαέλα Καναβαράκη
Φάση ομίλων - Group D 1η θέση: Sonia Erika Butuc Cerchez
Φάση ομίλων - Group E 1η θέση: Βενετία Λέκα
Φάση ομίλων - Group F 1η θέση: Alix Rios
Φάση ομίλων - Group G 1η θέση: Ophelia Korpanec Davies
Φάση ομίλων - Group H 1η θέση: Yelena Lebeau
Play-off (νοκ άουτ)  
Διπλά
Αγόρια 12  
Κορίτσια 12  

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots