Ντεμπούτο για την Αθηνά σε J1 διοργάνωση

 
Αθηνά Πήττα
Αθηνά Πήττα © Instagram @pitta_athina
tennisnews team Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 12:45

Την πρώτη της παρουσία σε μια διοργάνωση J1 κατηγορίας στο ITF Juniors Tour πραγματοποίησε η Αθηνά Πήττα, έστω κι αν δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Trofeo Juan Carlos Ferrero.

Η Αθηνά Πήττα συνεχίζει να συγκεντρώνει εμπειρίες σε μερικά από τα σημαντικότερα τουρνουά juniors του κόσμου και αυτή την εβδομάδα συμμετείχε στο J1 τουρνουά της Ισπανίας, που φιλοξενείται στην πόλη Villena και στις εγκαταστάσεις του Juan Carlos Ferrero Equelite Sport Club.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία προσφάτως πραγματοποίησε το ντεμπούτο της και σε J2 διοργάνωση, στη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου πέτυχε μάλιστα και δυο νίκες, έδωσε τον πρώτο της αγώνα στη χωμάτινη διοργάνωση της J1 κατηγορίας του Villena, απέναντι στην Αμερικανίδα Jillian Louise Roa.

Η Roa είναι 17 ετών και βρίσκεται στο Νο.455 της παγκόσμιας κατάταξης των κοριτσιών στα juniors. Η Αθηνά έκανε μια καλή προσπάθεια, ιδιαίτερα στο 2ο σετ, το οποίο ήταν πολύ κλειστό, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την Αμερικανίδα με 6-1, 6-4, για τον 1ο προκριματικό γύρο του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots